Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

söndag 27 juni 2010

Midsommaren bjöd på det vackraste vädret på länge .Torsdagskvällen ingen vind helt segelblankt vatten och en vacker solnedgång.Stenarna med snöflingor det är mygg som dansar.Midsommarafton firades traditionsenligt med björkar vid trappan o diverse plockade blommor.Mina föräldrar kom mitt på dagen, vi  grillade lax åt nypotatis, morötter, sommarsallad ,vitlöksbröd med örter .till efterrätt åt vi jordgubbar(svenska o finska då blir det väl finlandssvenska)med glass.på kvällen var vi till grannen på kaffe..  Dagen efter var vi på en liten roddtur till följande granne vi hade commander in chef med(läs Selma). På kvällen blåste det upp till storm västerifrån(kallt)Idag har det varit soligt  o blåsigt.

3 kommentarer:

 1. Nu undrar jag om badbruden gömmer sig! Man hittar henne dock om man klickar sig fram via "Läs mer". Det ser ut som om du hade en fin midsommar! Undrar om bilderna har fallit bort i det här inlägget? Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 2. Visst har det varit vackert väder över midsommaren!! Det blev ju lite blåsigt på slutet, men det höll ju bort myggen...Fina sommarbilder du visar, och badbruden är BÄST!!

  SvaraRadera
 3. Låter som en lyckad midsommar. Jättefina bilder du visar när jag till slut hittade dem!
  Ha en fin vecka!

  Kram Monica

  SvaraRadera