Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

söndag 4 juli 2010

Familjen svan

Igen en händelserik skärgårdshelg ,familjen svan visade upp sig i hela sin prakt genast på fredagskvällen.Tre stycken grå ullbollar.Sen får ni se mitt fredagsgodis .Selma har så bråttom med att springa efter sin boll att det gör ingenting att lite stickor o strån fastnar i ansiktet .På lördagskvällen somnade hon på en dyna på verandan  efter att ha sprungit en halv maraton  med sin kära vän.(den runda gula)Kvällen bjöd också på en vacker solnedgång  som.   jag   provade med ett program i kameran som heter solnedgång .Till sist  blommorna som doftar  simkurs.Då jag var i den åldern att jag gick på simkurs  var det bara att hoppa på cyckeln o cyckla 5km o sen gå en km genom skogen o då man kom ut ur skogen kändes doften av de här blommorna .Då var det sommar.o ett efterlängtat dopp i havet(nu  mera är jag badkruka)

9 kommentarer:

  1. Så nydelig svanefamilie.
    Nydelig solnedgang og Selma er skjønn som alltid.
    Ønsker deg en fin ny sommeruke.
    Klem fra Mio

    SvaraRadera
  2. Ååh, du har också fotat fåglar i helgen. Svanar är så vackra och ståtliga fåglar! Så underbart vädret har varit, lite för varmt emellanåt. T o m jag skulle ha hoppat i havet om jag hade varit i närheten av ett ;O)

    Kram Gugi

    SvaraRadera
  3. Så fina foton! Jag träffade också familjen Svan i dag när vi for ut till vår ö :)

    SvaraRadera
  4. Hej, och tack för hälsningen.
    Så söta svanungar, det är så mysigt när det är mycket fåglar och titta på. Ser att vi hade så gott som samma fredagsgodis du och jag. Och söta bilder på Selma, kul hade hon med sin boll också.
    Ha det gott
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Vilken tur att de där svanarna räcker åt oss alla. Jag träffade två par idag på båda sidorna om den ö jag promenerade. Nostalgi för dig med simkursblommorna. Jag hoppar i så fort vattnet är 24 gradet! ;o) Ha det gott!

    SvaraRadera
  6. Vilka njutbara fina bilder du tar.Härliga vinklar,spännande.Gillar solnedgångsbilderna.Får nog bestämt lägga dig i min blogglista så jag hittar hit igen.Ha en underbar sommar.Kram Kicki.

    SvaraRadera
  7. Fotona från solnedgången blev ju riktigt fina. Även vid vår sommarstuga har svanarna simmat omkring men det har varit så blåsigt de här två sista dagarna.
    Inte just nu är vi på väg till din affär men kanske snart. Vi får ju bra väg dit nu så vem vet:o)
    Ha en bra arbetsvecka!

    SvaraRadera
  8. Härliga foton du bjuder på. Svanungarna är så söta!
    Önskar dig en riktigt fin vecka!
    Kram Monica

    SvaraRadera
  9. Familjen Svan är riktigt sommarnöje att se hur ungarna växer till sig! Vackra bilder och solnedgången är riktigt fin!
    Ha det bra!

    SvaraRadera