Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

torsdag 1 juli 2010

Kvällsvandring i trädgården

Var ute en stund bland myggen o tittade på både ogräs o blommor.Första bilden rosenhallon,bilden med spaljen är min klematis som får bo i garaget på vintern den var så risig i år sa jag klippte ner den helt o hållet.Den brukar blomma i mitten på juli  och i garaget runt nyår ,då jag kör in bilen brukar jag berätta  för den hur tokig den är som blommar mitt i vintern. Klematisen har röda  stora blommor,den har stått i samma kruka i snart 10år.Nedanför ser du praktbinka o backtimjan som doftar krydda så fort man rör om den.En koll på äppelträdet o se bara dom är på gång. Blommorna som står på rottingstället gick ut på sommarbete igår varje sommar då frostnätterna är över hamnar dom ut o sen in igen då det börjar frysa på nätterna.Ringblommorna sådda.i kruka i år få se hur det lyckas !Sista  bilden är från trädgården.

6 kommentarer:

 1. Nydelige bilder av nydelige planter, som alltid hos deg.
  Herlig når sommeren omsider er kommet.
  Våre epler og pærer har også kommet med kart nå.
  Ønsker deg en fortsatt fin torsdagskveld.
  Klem fra Mio

  SvaraRadera
 2. vilken blomster- och färgprakt också hos er!
  jag har funderat på en klematis till spaljén vid vår lada, men stället befinner sig på en sådan plats där det tar länge innan tjälen går ur marken. tror du den skulle klara sig där?
  vad lustigt att din klematis blommar mitt i vintern :)
  ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Härlig trädgård du har med så mycket vackra blommor! Mmm så gott med färsk kokt abborre!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina planteringar du har! Kanske man skulle skaffa en klematis och plantera i kruka, det var en bra ide.
  Ha en skön helg i sommarvärmen
  Marianne

  SvaraRadera
 5. Fina bilder från trädgården och kul med en rolig Klematis förutom hunden då! :o) Nu var inte min trädgård fin... klöver på gräsmattan och lupinerna är ju inte vackra när de har blommat ut! Rymmer från det några dagar! ;o) Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 6. Visst är klöver vackert. Min man som brukar gärna hålla gräset kort beslöt i dag att spara det ett par dagar ännu för det vackra klövrets skull.
  Du hade så många vackra bilder från din trädgård och när det blir som varmast och skönast där så då far man till sommarvillan, så gör nämligen vi också, tyvärr.

  SvaraRadera