Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

måndag 6 september 2010

Städning på ön

 Selma på vilopaus efter jagning av harpalten blev lite våt under magen den här gången,men den rackarn håller undan varje  gång .

 Här håller en stor rönn på att falla för motorsågen

 Det här blev resultatet efter alla träd fallit nu har den fina enrisbusken plats att växa i solen för dom älskar soligt läge.

 Selma tittar o undrar vad håller dom på med nu igen.

 Här har största delen av byggavfallet brunnit  upp.

 Efter dagens jobb blev det att festa upp resterna i frysen. Det är ju så att när man har frys blir det ju medtaget en del extra utifallatt mat o vi har lite för lång restid för att ta hem frusen mat.Så det blev räkpaj med vin, (ni ser väl att det är olika längd på ljusen det är också rester)

 o efter det nötchokladkaffe med  mintchoklad likör.Det blev lite väl mycket ätande den här helgen men det är ju lättare att äta än bära hem det.Vi hade så mycket saker att ta hem så vi köra med båten 2ggr.   På hemväg passade jag på att fota mammas o pappas blommor igen här är rosenbönor som täcker halva väggen,

 o framför fanns en gladiol i en annorlunda färg.de här blommorna växer intill det hus där jag bodde de 10 första åren av mitt liv.Så nu är viloperioden slut nu väntar jobb 6 dagar i veckan och på 7 dagen marktjänsten här hemma.Men jag har en liten morot att se framemot jag beställde nämligen en resa den här veckan,3-6 dec blir det  Stockholm o musikalen We vill  rock you,  julmarknad i gamla stan o Skansens julmarknad .Något lite att bita i.  

6 kommentarer:

 1. Det känns säkert lite vemodigt att tömma och städa bort inför vintern på stugan? Blev ju riktigt lyckat resultat att ta bort rönnen. Den är fin eran enrisbuske. De hör till mina favoriter! Charmigt med ljus i olika längder. Det ska jag ta efter! Extra kul att ha en resa att se framemot.

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 2. Har också börjat städa undan ute och jag tycker det är sååå tråkigt, inte bara för att sommaren är slut utan detta bärande och tömmande av krukor. Söt hon är din Selma, tror att min Sixten skulle gilla henne.
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 3. Nydelige bilder som alltid, Selma er som vanlig skjønn.
  Nydelig farge på gladiolen hos dine foreldre.
  Høres så godt ut med rekepai og mintsjokoladelikør.
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem fra Mio

  SvaraRadera
 4. Verkar som ni fått mycket gjort i helgen. Brukar kännas bra efteråt.
  Inte alla som kan ha frys på en holme. Kanske lika bra det för min del annars skulle jag väl ta ihjäl mig med bärplockning.

  SvaraRadera
 5. Så flitiga ni varit, jobbat och slitit, vad passar då bättre, än att fira lite på resterna med tända ljus och mycket mys :)
  Trevlig vecka! /Bea

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara höstbilder och den med bastun är för läcker! Full pott, igen!
  Det gör mycket att ta bort ett träd ibland, man tvekar kanske en aning innan, men sen blir det så fint i alla fall. Och en enebuske är ju alltid en enebuske, dom får man vara rädd om.
  Jag hade gärna kommit och ätit med er, det både låter och ser fantastiskt gott ut! Det vattnas nu i munnen på mig! Får ta lite cornflakes, jag!
  Agneta kram

  SvaraRadera