Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

tisdag 12 oktober 2010

Ljuspunkter

 Välkommen till var tambur ,är väldigt förtjust i att arrangera blommor såväl levande ,torkade el tyg,vilket märks här ,en ljustake som sonen svarvade i högstadiet har blivit ett arrangemang för tygblommor,ovanför spegeln finns torkade blommor,

 på väggen finns det här väggordet,som hör till dom väggord som jag säljer i min affär.

 om man svänger sig om ser man rakt in i sovrummet det här är en av två likadana lampskärmar som jag sydde för ett par år sedan,återkommer till sovrummet senare.

 Det här är en annan del av tamburen som sitter ihop med vardagsrum o kök,Jag är ju den som tycker om olika ljuspunkter ,både levande o elektriska,ljuslampetterna använder jag alltid vintertid om vi har gäster på mat.

Den här lampskärmen har jag sytt många gånger,på sjuttiotalet var den gul sammet med bruna band,på åttiotalet var den rosa sammet,nittiotalet rosa undertyg med vit spets för två år sen fick den det här utseendet,lampfoten  bytte jag för en tid sedan.(tyget är broderat).
Det här var en liten titt hemma hos mig,ha en trevlig kväll!

8 kommentarer:

 1. Många fina ljuspunkter. Gillar väggordet och placeringen av det. Trevligt välkomnande.

  SvaraRadera
 2. Ja det är härligt med små ljuspunkter då det mörknar. Sista lampskärmen har jag från -70 talet....mörkgrön och en i brunt.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Snygg lampskärm! ;) Roligt att få komma in till dig och se hur fint du har det!
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad många fina inlägg jag missat hos dig nu när jag varit "borta" från bloggvärlden ett tag....

  Må så gott!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Vackert väggord! Lampskärmen känner jag ju igen också :) Våra har nog ett bekant ansikte, fast det är ett tag sedan sist nu. Syandet har legat på hyllan litet sen sonen föddes. Kommer igen sedan när huset är färdigt.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Det fanns en tid när jag sydde lampskärmar, men det är längesen! Man kan ju inte få för många av de där ljuspunkterna. Gillar väggordet där i hallen! ♥

  SvaraRadera
 7. Oj, vad fint väggord. Jag som är från dalarna ser nog lite kurbitsinslag i det. Väldigt vackert...
  Kram

  SvaraRadera
 8. Søte detaljer du viser fra ditt hjem!
  Ha det bra!

  SvaraRadera