Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

tisdag 26 oktober 2010

Morgonhimmel

 Morgonens himmel var ännu vackrare än den här ,för det var   dimma nedanför men jag kunde ju som vanligt inte stanna på vägen då det kom en bil efter mig.

 så jag tog några bilder när jag parkerat bilen vid jobbet,idag har har det snöat ibland o soligt däremellan.

 Visar lite vårkläder som jag beställde idag av det mera romantiska slaget,jag hade sammanlagt 3 försäljare idag som tog 6 timmar av min tid.

 här är en av vår sommar klänningarna.

 Men låt oss återgå till det vi framför oss,köpte ännu en inspirations tidning, det är nog underligt att man måste köpa dom varje år ,fast det säkert finns 100st som man sparat under åren.Ha en trevlig tisdagskväll!

7 kommentarer:

 1. god kväll i stugan! det är en sak jag undrar över - blir du mätt på allt fint i butiken, eller har du lust att ta hem allt därifrån?
  jag letar julinspiration på nätet, men hittar ingen... får nog ta och leta fram febertermometern och kolla om jag är sjuk eller något ;)

  SvaraRadera
 2. Dom första åren var nog dom svåraste,det har lugnat ner sig med åren ,så nu blir jag fort mätt, det händer förstås att jag blir lite för ivrig när alla kläder kommer men nu har jag lärt mig att jag måste veta när jag ska använda dom,tror jag,Nette

  SvaraRadera
 3. Vårkläder....de känns verkligen långt borta nu just. Men tiden rinner ju i väg väldigt snabbt.
  Även denna tidning har kommit hem med mig.

  SvaraRadera
 4. For noen nydelige bilder, vakkert :)
  Ha en forsatt fin kveld :)

  SvaraRadera
 5. Otroligt vackra bilder på morgonhimlen, som de vackraste konstverk!Lite svårt att börja tänka på vårkläder än :)
  Ha en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Fin morgonhimmel! Jo de där tidningarna finns nog i minut och parti, men man vill ju förnya sig vareviga dag! Ha en fin onsdag! ♥

  SvaraRadera
 7. Vacker morgonhimmel!! Vilket fint hjärta du har gjort i förra inlägget och Selma är ju som vanligt bäst!! Jag vet inte varför man ska köpa en massa tidningar när det dräller av dem överallt här hemma, men visst är det roligt att få läsa en helt ny tidning...

  SvaraRadera