Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

torsdag 17 februari 2011

Färgfullt liv ,mina experiment

 Ikväll  är jag på färghumör ,även om det lovas oss -20-30 grader inatt .Bilderna jag visar ikväll är allt annat än originalbilder,har lekt med färgerna ,så det blev helt andra bilder.Gjorde igår  kväll  testet perfekt färgseende via bloggen Tankar från trädgårdsmästarn,X Rite heter stället där testet görs.Och jag har perfekt färgseende , nog för att jag levat med tanken i många år ,det är många försäljare som sagt åt mig hur jag kan minnas färger så bra ,tex när jag går igenom färg prover till gardiner en kollektion på hundratal  prover så kan jag gå 50 prover tillbaka o färgen passar precis.säger för den skull att jag nog kan göra fel som alla andra. färger o foton har alltid varit en del av mitt liv.

 Den här sista är en rönnbärsklase,bilderna är också en längtan till sommaren ,den blev påtaglig ikväll när det i tv kom ett program med fåglar vid en sjö o dess läten blev en ljummen sommarkväll, tom Selma lystrade o undrade om det var    sant.Hoppas ni har det bra i vinterkvällen ,såg att min besöksräknare har gått över 10000 strecket idag  ,Tack för edra  besök o kommentarer som piggar upp min vardag,Ha det bra !

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Usch ja, det blir ju bara kallare och kallare! Vi ska ju gå mot varmare tider.
  Jag gillar dina vassbilder:)
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 2. Jag började att skratta när jag läste vad du skrev .. jag har också suttit och lekt med mina bilder och lagt på färg på vissa av dom ikväll :)
  Det blev ju väldiga häftiga bilder och det är jätte roligt att sitta och leka med dom i ett bildprogram :)
  ha en fin kväll vännen
  kram :)

  SvaraRadera
 3. Hello Nette

  What a lovely and colorful pictures,
  i like this very much.

  Greetings and a nice evening, Joop

  thanks for your comments

  SvaraRadera
 4. Jeg sitter her med beundring og ser på de vakre bildene dine... for noen herlige farger :)
  Ha en fin kveld, klem.

  SvaraRadera
 5. Grattis till antal läsare och så fina bilder!

  SvaraRadera
 6. Roligt att få se några färgbilder hos dig ikväll, det har varit så många vita vinterbilder hos dig länge nu. Men jag har njutit av att titta på dem också.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Intensiv färgkavalkad! Jag gillar det!

  Ha en fin dag! :-)

  SvaraRadera