Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

onsdag 16 mars 2011

Iskonst ett vårtecken?

Jag har ju svårt att låta bli att se den vackra isen som det droppar från alla dagar o bildar omöjliga o möjliga konstverk som den lilla snögrottan i snödrivan där solen gjorde sitt intrång som jag råkade se när jag kom från jobbet.

Snön som smält o bildat små is konstverk i snön.


Istapparna bakom huset som inte smälter utan blir bara större


 

 

 

 I alla istapparna kan ni se skogen upp o ner

 

 Till och med i den skitiga snödrivan finns massor med is konst,som för varje dag försvinner o våren kommer allt närmare.Även kunderna har haft vårkänslor ,för första gången det här året har vi haft en normal dag,höll nästan på att ge upp hoppet om en framtid ,så nu hoppas jag att det fortsätter ,ha en skön kväll alla o tack för alla snälla kommentarer o så ser jag att jag fått nya följare ,önskar dom välkomna till min blogg!!!!!

6 kommentarer:

 1. Du är som en riktig iskonstnär med dina foton...och så har det börjat komma så vackra vårtecken från södra Sverige...man blir bra avis.
  Än är det långt till det här....suck.

  Ha en bra kväll och hoppas att affärena går vra imorron med.

  SvaraRadera
 2. Du har fått til mange flotte isbilder. Bra jobbet!

  SvaraRadera
 3. Det var många fina is bilder från dig idag :)visst är det vackert ..men just nu så vill man se lite små blommor i backen ;)
  kram :D

  SvaraRadera
 4. Det är bra om isen smälter bort och kunderna strömmar till! Vi får ännu en solig dag vad det ser ut! Hoppas du märker av det idag! ♥

  SvaraRadera
 5. Det är ju tur att man kan se lite positivt med all is:) ...men håller med dig....det är makalöst vackert.
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 6. Många vackra isbilder du har tagit, bra att det smälter bort också!! Härliga soliga dagar vi har haft den senaste tiden! Ha det så bra!

  SvaraRadera