Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

onsdag 27 april 2011

Resan till Sverige,över havet

Väntan vid hamnen gav denna oväntade bild ,ser ni solen,kan jag kalla bilden rökande sol,tja .Tänk vad det är långt till Sverige  fast det är så nära.Vi började vår resa klockan fyra på natten,i dimma hela vägen ner till Nådendal .Vi prövade nu ett nytt alternativ för oss att ta sig över havet nämligen Finnlines  bilfärjor  från Nådendal till Kappelskär.En förmånlig resa ett villkor är att man har bilen med,mat o kaffe ingår i priset , vi hade hytt ,så efter frukost när vi kommit ombord gick vi o lade oss, en timme före landstigning serveras middag.Lungt ,fridfullt sätt att ta sig från A till B.

Här är det möte med ett mindre systerfartyg i hamnen

Känns det inte som sol o sommar tänk att få njuta av öppet vattten

ingen vind

Det hade nog funnits plats för mera bilar ,vi var ca 50 personer på båten ,det här är övre bildäck

Här en påminnelse om vad som varit

Möte med Silja Euoropa ute på havet ,bilden tagen genom skitiga fönster


Ibland drabbbas man ju av det som kallas L A T.Medge att vi hade ett sol o sommar hav framför oss


Här närmar vi oss land ,det hade kommit regnskurar på svenska sidan när vi kom iland


På den här båten sov leksakerna också.(vi får väl skylla på det) (fniss) .Snyggt o i ordning på båten .Vi kom glada o nöjda över havet,bilfärden fortsatte sedan uppåt igen till Gävle dit vi anlände strax efter 7 på kvällen. Mera om vår resa imorgon ,ha det så bra !

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att få följa med på din resa :) Den näst sista bilden-på himlen var såå vacker!!
  Ha en bra kväll! :)

  SvaraRadera
 2. Det är alltid roligt att åka ut på det blå havet över viken även om resan är lång. Underbar bild på röken och solen bakom ;O)

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 3. Jag ser solen! Fantastisk bild och jag ser när den dricker vatten också (kallas så här när strålarna går ner mot vattnet), fantastiska bilder och havet och himlen och det blå och det vita, underbart.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Helt otroligt .. så fina bilder ..det näst sista woow säger jag bara och de som du tog ombord på båten .. .. kanon fina .. och på en av bilderna .ja . då kändes det som högsommar :)
  kram/Mimmi

  SvaraRadera
 5. Du bjuder på fantastiska bilder både i det här inlägget och i det förra. Härligt nu med alla växter. Nu riktigt exploderar det i naturen.
  Kul att se bilder från Gävle...vi brukar åka dit till kompisar.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 6. Hejsan! Hittade din blog genom Lenas Fotoplank. Du har en trevlig blogg med spännande bilder och innehåll. Ha en fin dag nu !

  SvaraRadera