Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

onsdag 21 september 2011

Awarder o lite,lite höstkänning

 Rantamor tyckte att jag kunde få en award från henne,tack för det alltid en glädje att besöka din blogg, där var det visst 5 frågor att besvara .            Varför jag började blogga ? Jag tänkte att jag vill nå mina kunder  o andra med tips o idèer från min affär (nu har det blivit två bloggar) vilket ni nu kan läsa på min andra blogg. Mera o mera blev det fotograferandet som kom att bli mitt bloggliv genom mitt sätt att se på saker o ting ,att se det lilla i det stora.    ..... Vilka bloggar jag följer,fotobloggar, inredning,trädgård, pyssel o handarbetsbloggar............Favoritfärg har alltid varit blå o lila ,även vit när det gäller inredning ................vilket land jag skulle vilja besöka,flera favoriter finns på min lista Hollands blommor på våren ,Norge på sommaren Italien blev en stor favorit när jag var dit vill gärna se mera,Englands blommande trädgårdar vore inte så dumt,Island  med den fina naturen,.............jag kan nog drömma mig vidare till många ställen.
Utmärkelse  från Annikas pysselblog ,Tack för den du hinner med så mycket att jag blir trött i stickorna bara jag tänker på hur duktig du är . !Till utmärkelsen hör att berätta 8 saker om sig själv , som jag tror att ingen vet.Tacka den som jag fick den av ,dela ut den  till 8 andra bloggare ,och meddela dom.                                                            8 saker som ni inte vet förut om mig är ganska svårt.1  Är för det mesta glad 2  Nöjd med livet fast det finns både värk o ledbesvär.3  Tycker om att laga god mat och dricka ett gott vin  4 Naturen är nära mitt hjärta  5 tycker om glass o choklad (tyvärr) 6 borde gå ner i vikt .7 min drömbil har alltid varit en röd Ferrari  o det bli blott en dröm.8 önskar att jag hade möjlighet att resa mera.Nu är det så att  jag ska ge den till 8 st andra bloggar  och  den andra till hur många minns jag inte men nu kommer det att ta hela kvällen att sitta o länka o skriva till er så jag ger den till alla dom av mina följare som vill ha dom och berätta om er själva det är många som fått dom redan .
Planterade lite tulpanlökar
med olika färg

få se om jag får lön för mödan till våren

tid att tänka på blommor inne ,en färgklick följa med hem

får jag bjuda lite fallfrukt

Sökte några höstblad men det är inte enkelt när allt är grönt (den här är röd)

Måste ta bilden i motljus för att få lite annan färg på den (på lördag,inte idag) varför inte idag, jo det kommer vatten.

den här minirosen har åtminstone höstfärg(står på min veranda).Vet inte om jag kommer att ha tid för blogginlägg nu en tid.Imorgon kväll har jag frissan, på fredag  kväll har  jag klädprovning med   dom som ska visa mina kläder på söndagens modevisning ,på lördag eftermiddag ska jag plocka i ordning alla kläderna som som ska med så dom är färdiga för avhämtning på söndag,sen ska det skrivas allt som ska sägas vid visningen ,turordningen ska göras så dom hinner klä om .att vara med på en visning kräver mycket bakgrundsjobb.Så trevligt veckoslut till er alla!

16 kommentarer:

  1. Flotte bilder du har å by på i dag. Rosen var helt nydelig. Hum kanskje jeg må ut å kjøpe løker nå. men her spiser rådyrene opp alt så det blir vel ikke i år heller. Ha en flott kveld videre til deg.

    SvaraRadera
  2. Grattis till Awarder, roligt att få lite veta mer om dig.
    Ha det gott

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  3. Det eplebildet ditt her var helt knall :)

    SvaraRadera
  4. man skulle nästan kunna tro att du är ute och vandrar med din kamera dagarna i ända, så många fina bilder som du alltid laddar upp. ändå vet jag att det är långt ifrån sanningen!
    finns det något finare än hösthortensior så här på hösten? skulle inte tro det...
    kram

    SvaraRadera
  5. Vackra bilder som vanligt här, löven i motljus blev klart favorit idag!
    Ha det så bra i helgen - och du, man måste inte blogga varje dag! *s*
    Kram Pia

    SvaraRadera
  6. - Visst har du hittat lite fina höstmotiv !
    Men det är likadant här. Det mesta är fortfarande grönt. Sedan exploderar väl allt på en gång....
    - Ha det så bra i nordost !!!
    Hälsar Farbror Henning och Blondin-Ida...:o)

    SvaraRadera
  7. Vilken härlig färg på minirosen, en riktig färgklick i höstrusket! Du får säkert en vacker tulpanblomning till våren, själv har jag inte planterat en endaste ny lök nu i höst för det är proppfullt i rabatterna:)Lycka till med modevisningen!
    Kram Margot

    SvaraRadera
  8. Grattis vännen till utmärkelserna! De hamnade helt rätt.
    Kanonfina bilder på höstlöven och på den vackra rosen.
    Nu har jag fått min kamera tillbaka efter rengöringen. Ska se om tillfälle ges att testa den i helgen. Men mest av allt hoppas jag på stilla väder och för en gång skull en dag utan regn. Högst upp på önskelistan står nämligen en heldag ute på Vättern, i hopp om att kunna lura någon röding.
    Ha en go och fin helg! Kram/SA

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Ja, nu är det mycket höst, vackra blad, ömsom sol och regn, plus det viktigaste av allt, att planera för en ny vår med vackra lökar.
    Ha en fin helg! /Bea

    SvaraRadera
  10. Grattis till Awarderna! Fina, vackra höstbilder!! Försök att ta det lugnt i all stress och jobb nu i helgen! Jag får vara ledig denna helg, hoppas att det slutar regna bara!! Ha de bra!

    SvaraRadera
  11. Ihana kukkamaailma odotti täällä, jään ihastelemaan ja toivottelen ihanaa viikonloppua!
    Ilona

    SvaraRadera
  12. Grattis :)
    Jag tycker du har hittat fina höst bilder .. och jag tycker att den bild med lövet var otrolig bra ..den bilden blir faktiskt min favorit :)
    kram/Mimmi

    SvaraRadera
  13. Det är ju så roligt att se de första lökväxterna på våren! Fina höstbilder du visar :)

    SvaraRadera
  14. Du är verkligen värd en awards.Att du hinner med allt är ofattbart.
    Jag hinner inget just för tillfället.
    Nu har jag kollat igenom alla dina bloggar och kors så många vackra bilder.Den jag föll för mest var nog Syrenhortensiorna.Vilka fantastiska bilder.....
    Nu kommer snart lilla Alma med fam. och så sonen så nu gäller det att börja förbereda maten.
    Ha en riktig mysig helg och tusen tack för alla dina inhopp hos mig.
    Jag skall bättra mig.
    Kramizzzzzzzz

    SvaraRadera
  15. Otroligt vackra höstbilder !
    Ha ett skönt veckoslut!
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera