Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

fredag 13 januari 2012

Stormen viner i knutarna på Knut

Igår kväll måste jag bara gå ut o knäppa några bilder för det var sagolikt vackert ute så vårt äppelträd fick stå i blixtens ljus

Liksom tuijan

Samma buske som igår med mera snö ,,nu finns inte den mera ,som bortblåst

som vanligt tilldrog sig en istapp min kamera

Tänk så vacker en vajer kan bli  i snöbeklädnad

Grannens utelykta har fått hatt

 

Köpte en gul gerbera häromdagen fotade i ljuset av elljusstaken

försökte med olika ljus på blomman

 

romantiskt rosa sken

nyinköpt vit orkidèe

Också den i svagt ljus
Nu har jag en fråga till er ,är det flera som har problem att kommentera hos mig,jag har inte vetat att det varit besvärligt ,nu ändrade jag kommentar fältet till popupp fönster .berätta nu om det är bättre .Har någon annan mörkt att det spökar här på bloggen ,en dag var kommentarerna med så liten text att man knappt såg något ,jag har inget gjort .Min andra blogg så var plötsligt mitt namn skrivet med 3 t så jag fick ändra i inställningarna  ,det har nog i mina ögon varit 2 t  sedan starten ......fredagen den 13 har någon råkat illa ut idag ,sonen i huset skar bröd med sådan fart på morgonen att det behövde sys 2 stygn  på fingret ,som tur var var det inte avtryckarfingret .Hoppas ni har det bra i stormvädret ,Nette

9 kommentarer:

 1. Finfina bilder! De håller på att uppgradera Blogger med lite nya finesser så just nu är allting lite snurrigt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jaaa, det var små bokstäver det!
  Ja, gissa om jag haft problem med min blogg. Jag kunde inte läsa mina läsares kommentarer hos mig själv - det blev bara en vit stor blank yta på precis hela skärmen. Och jag kunde inte kommentera hos någon - då hände samma sak.
  Jag kunde dock göra inlägg och då bad jag om hjälp där och fick en massa bra förslag.
  Det slutade med att jag bytte browser från Internet Explorer till Google Chrome. Senare har andra föreslagit Firefox också. Men så länge den här Chrome funkar så får det vara så.
  Vilka underbara snöbilder!
  Angeta kram

  SvaraRadera
 3. Jag har då inte märkt av några som helst struligheter! Hoppas att det är tillfälligt! Jag gillade också gårdagens mysiga väder mycket mera än dagens blåsiga ;O)

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 4. Ja, "huvaliga" vilket väder! Hoppas på ett fint vinterväder i morgon på min lediga dag!
  Bloggstrul har jag undgått, men man vet aldrig...
  Trevlig helg1/ Bea

  SvaraRadera
 5. Vackra bilder! Har varit bortrest så ... hoppas det där inte drabbar mig och att det försvinner för som som drabbats!

  SvaraRadera
 6. Jag har också haft problem med att kunna läsa kommentarer på min egen blogg och att kommentera på fler bloggar. Hoppas att det reder upp sig snart. Fick tips om att använda Google Chrome och det tycks fungera.
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 7. Vilka häftiga bilder du fick fram här ! Mycket vackert!
  Angående kommentarer - ja, jag har svårt att kommentera inte bara hos dig utan hos flera...vet inte vad detta beror på. Men nu när det är popup fönster verkar det gå bättre !
  Ha en fin helg !

  SvaraRadera
 8. Ja,jag har inte kunnat kommentera,hos dig och några till.Det har bara blivit vitt på hela sidan och sen kom man inte vidare.
  Vilken otursdag för sonen,nu skär han väl inte bröd,på ett tag.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. Hej! Ska försöka kommentera ,tror nog det går bra!?
  Jag gillar att skotta snö så mycket, så jag tog grannens gård och stora parkering också ikväll, efter vår stora parkering. De kommer imorgon från resa, och jag antar att de blir lite glada att kunna köra in på gården :), annars hade det inte gått...
  Ha det gott i snörusket!
  ..fina bilder förresten!!!

  SvaraRadera