Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

lördag 20 oktober 2012

Naturens eget frusna fyrverkeri

Äntligen nattfrost ,det betyder sol  i vädertermer  - 2.5 grader  på morgonen  ,fotade lite i trädgården men solen hade inte orkat över trädtopparna  så jag tog kameran med till jobbet  för jag förstod att solen skulle lysa på dom vackra buskarna där.Dom här buskarna växer bredvid trottoaren längs vägen genom byn  ,så att se mig i buskarna  där kan jag förstå att någon undrade vad som var på gång ,men när det är jag som är i farten så är dom nog vana med det mesta.Nu får ni njuta av sockrade orange blad .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

en bil på parkeringen hade fått ståpäls i kylan ,vid det här laget var jag också ganska kall och klockan mycket  .

Idag for vi ut till Bredskäret för en fotorunda för det var vind 0 m per sekund och det händer ju inte alla dagar ,att titta på ett spegelblankt hav är ju en fröjd, höra tystnaden och njuta ,en och annan fågel kom med på bild .Tyvärr var solen inte på sitt bästa humör ,det kom lite dimmoln framför ,den är ju nu så pass lågt att det är svårt att få ljuset att räcka till .Men mitt nya objektiv jobbade bra  ,sonens nya ännu bättre ,så nu sa jag på skarpen att han måste visa sina bilder för er också men få se om jag pratar för döva öron nu igen .
Idag gick räkneverket på mina bilder över 20000 på systemkameran ,sammanlagt har jag tagit 37000 bilder sedan jag startade bloggen i juni 2010 .Alla har ni ju inte sett .Men ni som sett min blogg 42000 besökare det är ju bara så kul .Kul är det när någon bara säger hej hördu vad fina bilder du tar ,jag tittar på dom varje dag ,då vet man ju att man fyller en uppgift ,det är ju många som inte slipper ut i naturen  som kan njuta av den så här .Till alla nya följare som jag fått på senaste tid vill jag säga välkommen  hit ,jag hinner inte skriva kommentarer hela tiden  ,för jag  har ju också min andra  blogg att sköta så det blir många timmar framför datorn varje kväll På .mina båda bloggar har jag gjort  sammanlagt över 1000 inlägg nu .Så ett enkelt tack till alla ,vi fortsätter i bloggandets tecken ,Nette

8 kommentarer:

 1. Ja, jag säger då bara GRATTIS!
  Vackra frostbilder! Du är verkligen uthållig som hinner med allt som du håller på med.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Ja visst fyller du en uppgift. Du har ju alltid så vackra bilder.

  SvaraRadera
 3. Uj frost...vi har haft +15 grader idag. Var så skönt att sitta på pass o inte frysa idag. När solen kom fram var det himla svettigt :-)
  Vackra bilder som vanligt..............

  SvaraRadera
 4. Jag är imponerad, både av antalet bilder och din blogg! Och du kommer ju ofta med inlägg, och med massa bilder varje gång! Tack! Fina röda konstverk idag. Vi har bara grått och trist, några regnstänk också idag.

  SvaraRadera
 5. Härliga färgglada bilder. Här är ingen frost nu men den har varit här och tagit sina offer.
  Grattis till alla följare, inlägg...det är kul att så många tittar in.
  Kram

  SvaraRadera
 6. - Halloj i nordost.
  - Varma färger tillsammans med kylans frost blev till
  kanonfina bilder !
  - Ha en bra fortsättning på dagen !!!
  Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 7. Och jag är glad att jag kan titta på frosten härifrån ;) Här har det bara regnat vareviga dag!

  SvaraRadera
 8. Fantastiske bilder .... utrolig flotte farger. Et fyrverkeri!

  SvaraRadera