Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

fredag 19 oktober 2012

Världens gråaste väder kan bli färgprakt ibland

Tänk att det inte kan bli sol på hela veckan lång  ,dom här bilderna är tagna igår MED MITT NYA OBJEKTIV.   Ja jag blev plötsligt utan förvarning med nytt objektiv igår  när jag kom hem .Sonen hade köpt ett nytt åt sig  så jag fick hans gamla (1år) EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM är det invecklade namnet på det som jag kommer att använda nu  ,imorgon väntas sol så det blir väl några bilder då .Nu är det ett år sedan jag köpte min systemkamera Canon  500D ,till dags dato har jag knäppt 19700 bilder så jag kan säga att jag använder den nog .

Inte så bra bild i mörkret  men jag gillar färgerna


Hade blivit fina bilder om det varit dag med solsken  och inte på kvällen kl 18.15

Tyckte jag kunde lägga färg på världen  själv . Det här är spegelbilder som var ganska mörka och tråkiga men kul att fotografera så jag trixade med dom lite
En asp med gula löv ISO 3200


Så här ser min kamera ut nu

Igår fick jag ett brev på posten tänk så kul att få någonting annat än räkningar ,det var min vinst hos bloggen V-forms 4 års jubileum
Vackra kort hon målat  med tänkvärda ord !
för någon vecka sedan fick jag också ett brev från bloggen Daggdroppen
Kul med vinster jag som inte brukar få några ,jag har ännu en som jag inte visat för jag har inte fått den ännu .Tack för vinsterna .Trevlig helg till alla som tittar in ,Nette

13 kommentarer:

 1. What a lucky girl with a beautiful new lens. The colors are beautiful and your creations are great.
  Have a wonderful weekend Nette.

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag håller också tummarna för att det skall blir bättre väder imorgon. Konstigt nog är man less på grådask och regn. Lite sol - roligt att fotografera... Grattis till nytt objektiv, jag förstår att du gärna vill ut i morgon! Ha ett skönt veckoslut!

  SvaraRadera
 3. Ja se du får minsann förvandlat det trista grå till något vackrare. Ja vädergubbarna får minsann stå för vad de lovat i morgon. Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Så många fina bildar du har fotat :-) vackra färger har du inom,
  jag har också ett sånt objektiv, det är jätte bra, tyckte jag :-)
  kram

  SvaraRadera
 5. Uj vill nog inte tänka på hur mycket jag fotat...blev 250 bilder idag men många blev kastade....fina bilder du fick...läckert med dit trixande.
  Då har vi samma objektiv nu...det använder jag mest, sedan har jag ett 28-135 vilket är bra allround tele.....

  SvaraRadera
 6. Vackert - din översta bild är urhärlig!

  SvaraRadera
 7. Grattis till objektiv och vinster! Fattas bara solen då!
  Men ibland blir det nästan bättre bilder i lite mulet väder.
  Ha det gott! Kram Pia

  SvaraRadera
 8. Så vackra höstbilder och dina trixade bilder blev häftiga och GRATTIS till objektivet , har ett EFS 55/250 men ångrar att jag inte valde det som gick till 300 istället , Trevlig helg // Anita :)

  SvaraRadera
 9. - Halloj i nordost.
  - Fina bilder med nya objektivet i gråvädert !
  Här är det dimma idag. Bara att gilla läget....
  - Ha en fortsatt bra dag !!!
  Hälsar Henning och Blondin-Ida....:o)

  SvaraRadera
 10. Ett imponerande objektiv! Och fina bilder tar det (eller det är ju du förstås!)! Andra bilden tycker jag mest om, som du så tycker jag färgerna är härliga. Och grattis även till vinsterna, så kul!
  Ha en skön eftermiddag!

  SvaraRadera
 11. Vilken överraskning med nytt objektiv!! Man får en riktigt kick av sådant, å så ska det vara sånt pissväder...men lugn, det kommer väl solsken någon gång!! Själv är jag lite sugen på ny kamera, samma märke som jag har nu, en Pentax, så jag slipper köpa nya objektiv förstås...
  Fina bilder höll ju på att glömma att skriva!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 12. Grattis till ett nytt objektiv.Vilken överraskning och dessutom gratis.Hoppas du får många roliga stunder med den...och det betvivlar jag inte ;))
  Nä nu är det mörker och regn igen och dystert...hua...
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 13. Hej! Nu har jag helt tappat inspirationen för fotograferingen. Det har varit ständigt grått och regnigt, träden står kala och världen känns vissen.
  Att leka med bilderna som du gjort är ju en kul sysselsättning. Nu har jag inte din förmåga, men jag leker i redigeringsprogrammen ibland jag också,. Där kan man bli fast några timmar.
  Du fångar så fina detaljer på bild, och ljuset leker i bilderna.
  Kram från pörtet

  SvaraRadera