Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

lördag 2 februari 2013

Dagens bilder ,lite av varje

Enda färgklicken i tillvaron idag var en aspstam tillsammans med dom andra stammarna på hög.Tänk att dom är färggranna inuti också !

Så här blir snön när den skottas blöt riktig rullsnö sådan man kan göra snögubbar av

Dagen har varit  lika grå och spretig som dom här buskarna

Puder på tillvaron fick vi på förmiddagen

Fönstren på vedlidret hade fått fina frostrosor

 

 

 Selma stod stilla ett ögonblick

Tänkte ta en porträttbild men det ville inte hon

Det här är en lyckträff i bildväg ,så här har ni inte sett henne förut .Jag tror att jag inte kan ta om den här bilden fast jag skulle försöka 1000 gånger
 - 3.5 grader visade temperaturen ute senast jag tittade ,så ganska behagligt väder .Idag har det varit städdag och jag har maten till i morgon färdig 10 liter soppa ,ja vi äter nog inte allt på en gång .Ikväll blev det hämtpizza   på menyn .

11 kommentarer:

 1. Så vackra isrosor , och dina apelsinkort såg enormt häftiga ut :)

  SvaraRadera
 2. Häftig blandning du bjjuder på. Selma är ju för söt.....härliga tulpaner i förra inlägget...borde köpa sådana och ha i vas hemma. Det känns vår då.
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Din första bild visar vad jag sysslat med idag. Och jag håller med föregående talare... Selma är för söt. Hur gammal är hon? Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vackert med frostrosor, men nu vill vi ha sol eller hur?
  Vet du, jag fortsätter med natursidan ifall att du vill kika in där!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 5. Härliga frostrosor!
  Vi hade fått mer snö inatt, varit bart ett tag innan, och solen har faktiskt lyst här idag!
  Jag har ingen hund, men har ändå med en i mitt senaste inlägg! :)
  Ha en fortsatt fin helg! Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Ostatnie zdjęcie pieska jest cudowne. Zima może na trochę jest piękna, ale mam już jej dość. Pozdrawiam i bardzo dziękuję za życzenia dla bloga :)
  Latest photo dog is wonderful. Winter can be a bit of beauty, but I've had it enough. Greetings and thank you very much for your good wishes for the blog :)

  SvaraRadera
 7. Flotte bilder; i det første bildet gir "den gule endestokken" et ønsket fokuspunkt; det er slikt noe som gir det lille ekstra i et bilde. Veldig bra!

  SvaraRadera
 8. Du fick här bevisat att allt är svart, grått o vitt den här årstiden. Ja förutom någon ända färgklick som Selma och aspstammen. Vackra naturliga bilder.
  Jag hade hoppats på sol i dag så kunde det bli en tur ut på isen men vår skogpromenad började med lite sol och slutade med moln. Känns bra ändå att man kommer sig ut en sväng. Ha bra fortsättning på dagen.

  SvaraRadera
 9. Så söt hon är det lilla busfröet, jag gillar hundar med korta ben! Vi hade förut en petit basset griffon vendeen, en lurvig sak med korta ben och stor mustasch.
  Vi har haft ljuvligt vinterväder denna helg, har laddat med D-vitamin utomhus
  Kram

  SvaraRadera
 10. Det skulle inte ha varit dumt med lite sol i helgen.. tackar för att det redan är ljusare om kvällarna ;O) Söta Selma gör sig fin på alla bilder!!!

  Kram Gugi

  SvaraRadera