Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

onsdag 10 april 2013

Förlåt vårälskare men det här är bara så vaackert !

Och som jag frös vinden var iskall men jag såg så många vackra konstverk ute på isen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Någon har frusit ner sin guldbagge

Är det månne Hälge

 

Lägg till bildtext

 

Is koraller

Underbara färger

 

 

 

 

  Soligt har det varit idag också  + 7 grader såg jag på eftermiddagen men vinden isande kall ,men nu verkar det bli sista natten med denna kyla för nu syns bara röda temperaturer  framöver  .Ha det bra alla som tittar in ,Nette
Är det någon annan som råkat ut för dom engelska icke önskvärda kommentarerna  på gamla inlägg .Plötsligt kom ett inlägg upp som populäraste inlägg från senaste sommar  där fanns  5 icke önskvärda kommentarer  som jag tog bort och lade  kommentarskontroll på alla äldre  blogginlägg nu verkar det som om jag måste ta bort möjligheten att  kommentera anonym .Är det någon annan som råkat ut för det här .?

7 kommentarer:

 1. Vackert! Man jag måste erkänna att nu vill jag mest ha vår, och att marken tinar upp. Stackars alla växter som får sol på sig men inget vatten i den genomfrusna marken ... Vi har vattnat lite men allt går ju inte.
  Jag har aldrig råkat ut för spam, men det kanske beror på att jag inte haft min blogg så länge (från slutet av 2010 - och nu helt plötsligt låter det länge!)
  Ha det gott men önska inte mer is, snälla!

  SvaraRadera
 2. Bardzo lodowo jest jeszcze u Ciebie, ale zdjęcia bardzo ładne. Ja też dostaję anonimowe komentarze do swoich starszych postów. Usuwam je i nie przejmuję sie nimi. Pozdrawiam.
  Very ice is still in you, but the pictures very nice. I also get anonymous comments on your older posts. I delete it and do not worry about them. Yours.

  SvaraRadera
 3. Hej Nette! Jo jag har haft kommentarer på engelska som jag tagit bort när jag sett dom!Har också fått virus i datorn men vet ej om det beror på detta! Fina iskristaller du fotat!

  SvaraRadera
 4. Underbara isbilder! ja nu väntar vi med spänning på våren eller hur? Torprosen

  SvaraRadera
 5. Håller med om att bilderna är vackra trots att vi vill ha vår nu.
  Jag fick en konstig kommentar för en tid sedan med jag tog bara bort den direkt.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Har också fått konstiga kommentarer men jag har ju "kontroll inlagd" så vad jag vet ska de inte kunna passera och finnas på något inlägg. Bara raderat dem som skräppost.
  Vackra foto som vanligt! Du har "öga" för motiv.....

  SvaraRadera
 7. Jo jag har visst fått engelska kommentarer men jag har bara tagit bort dom. Kanske bör jag göra något mer ifall de uppenbarar sig igen.
  Angående dina bilder så måste man nog bara njuta av fina konstverk oberoende om det är varmt eller kallt. Ha det gott.

  SvaraRadera