Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

måndag 16 december 2013

Is och halt och is

 Vid fotograferingsrundan i lördags såg dom små skogsvägarna ut så här  ,tur att gick att gå på kanten

 Is i diket

 Och is på havet

 

 

Zoomade in horisonten  där syntes isvallar efter stormen

 

 

 

 

 

 

 

 
Idag har det varit mörkt nästan hela dagen + 4 grader och regn  is på dom mindre vägarna och gårdsplan här hemma .Storm är det igen  Så snart är alla julbelysning  nere på marken . Imorgon ska jag med mamma till ögonläkaren  så få se hur föret behagar vara då  .ha det bra alla ,Nette

7 kommentarer:

 1. Här har det varit grått idag med, man blir ju så trött av det.
  Härliga isbilder...inte vad vi har precis.
  Onsdag far jag till Åland för drevprov med 2 hundar :-)

  SvaraRadera
 2. Cold looking, but beautiful as well!

  SvaraRadera
 3. Här har det regnat så nu är väl snart all snö borta..igen!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Ja, huvaliga för denna ishalka som råder :(
  Hoppas du får en bra dag / Bea

  SvaraRadera
 5. Värsta is-vintern sedan vi flyttade till vårt hus. Vi har en liten backen upp till vägen och den är ständig isig denna vinter. Det är nästan omöjligt att ta sig ut från gården. Jag har sandat och sandat men så har mera snö kommit som blivit is.... Vi håller tummarna för att det inte blir några benbrott detta år.
  Allt gott!

  SvaraRadera
 6. Den där vägen såg inte rolig ut,annars fina vinterbilder,vi har 5+ här nere så vi slipper is o halka nu,men det kommer väl!!

  SvaraRadera
 7. Hej! Nu har jag läst ikapp och njutit av dina isformationsfoton. Tänk vilken tur ni hade som slapp sitta på färjan som gått på grund! De verkar ha blivit ganska överraskade och inte vetat riktigt hur de skulle agera för att informera passagerarna och se till att de kom vidare. Som tur var blev det ju inga personskador dock.
  Jag har inte fotat på mången dag nu, det är så grått och trist att inspirationen vägrar infinna sig. Och julen verkar bli lika grå och trist den om man ska tro meteorologerna. Nå, det är bara att tända alla ljus både inne och ute och njuta av god mat och trevlig samvaro.
  Kram

  SvaraRadera