Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

torsdag 27 februari 2014

Smutsbyke

 Efter en fotorunda kan det vara behövligt med biltvätt ,några kilo extra vikt tror jag försvann vid snabbtvätten Här syns skillnad mellan det tvättade och det otvättade

 Lite renare blev det ,tyvärr lite för kallt att börja använda mera avancerade tvättmetoder (Senaste lördag )nu såg ni vilken färg jag har på bilen ,ni som varit med ett tag vet att jag använde blå bil förut nu har jag en peppar röd  sedan ett halvt år tillbaka  Den gamla trotjänaren gav upp efter 19 år i tjänst .Jag tycker ju att köpa ny bil är världens sämsta investering så den här har nog några år på nacken redan .+1 grad idag dimmolnen härjar ovanför oss så solen lyser med sin frånvaro .           Ha det fint ,Nette

9 kommentarer:

 1. En biltvätt ibland är aldrig fel,särskilt nu på vintern då de använder mycket salt o kemikalier.Har själv aldrig haft en ny bil,men bilarna är mycket bättre nu för tiden,så dom funkar länge!

  SvaraRadera
 2. Tänk att du kan göra vackra bilder av t o m en biltvätt!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det var ju ett kul foton.
  Jo en bil minskar ju i värde direkt.
  Fått tjänstebil nu i nya jobbet. VIsst kostar det men skönt att köra en rätt ny bil för 300 000 och värdeminskningen drabbar inte mig.

  SvaraRadera
 4. Vilka häftiga bilder från biltvätten // Anita

  SvaraRadera
 5. Hejsan på dig! Ingen dum idé att använda kameran samtidigt som bilen tvättas. Blir ju riktigt effektfullt.
  Efter min lilla fotorunda i dag, finns det all anledning att i helgen ägna en god stund åt bilvård. Fy tusan så det ser ut på småvägarna.
  Ha en en skön och trevlig helg!
  Kram /SA

  SvaraRadera
 6. Du har så rätt. Det är världens sämsta investering. Vi är där nu.
  Vi skall skaffa en lite högre modell för gubben har så stela höfter så han har svårt att komma in i vår nuvarande bil.
  Jag kommer ihåg några andra bilder när du tvättade bilen. Häftigt!!!!!!!
  Kramizzzzzzz
  Mysig helg

  SvaraRadera
 7. Borde göra samma sak, ta fram slangen och rengöra bilen...men i morgon ska vi körandes till dina trakter, lär nog vara lte lönande att tvätta nu. Vi bytte ju bil förra veckan vi också, inte blev det ju någon ny, men en nyare. Man kan ju inte köpa hur nytt som helst, dels kostar det och sen tror jag att jag skulle vara skiträdd för att krocka eller buckla den, nej bäst med en som är lite nött. ;)
  Ha en skön helg!
  Nanne

  SvaraRadera
 8. Jag känner igen detta..Så får vi göra varje gång vi har åkt ut och kollat efter vilt och hälsat på rävarna:)
  ha en fin kväll:)

  SvaraRadera
 9. Ja, jag kan bara hålla med dej, bilar är ingen bra sparbössa. Helst ska dom bara rulla, möjligen att man måste tanka också...Men bor man som vi är man beroende av en bil, och att den startar i alla väder...Tvättar den gör jag dessutom väldigt sällan.
  Ha det gott vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera