Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

tisdag 30 september 2014

Syrenhortensian i sommarskrud

 Då ni såg syréhortensian i höstskrud igår kom jag ihåg att jag inte visat bilderna ifrån då den höll på att  slå ut i blom  ,bilderna är efter regnet
L Som ni ser är det ett helt annat ljus i bilderna  än vad det är nu
Få se om vi har minusgrader i morgon det ser ut så på väderleken och när man tittar ut ,det är väl bäst att jag går och sätter lakanen på  mina pelargoner  så kanske dom får vara med ännu några dagar .Har haft en jobbig dag på jobbet idag  med varor från många ställen  och försäljare .

Ha det fint alla som tittar in ,Nette

6 kommentarer:

 1. HI Nette These photographs are enchanting. The lighting is truly wonderful. Thanks for visiting and commenting on my blog.

  SvaraRadera
 2. Verkligen vackra bilder. Märker att jag redan har sug efter sol och ljus fast vi haft en sån fantastisk sommar.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Great use of light! I really like these.

  Cheers - Stewart M - Melbourne

  SvaraRadera
 4. Vackert med hortensian, och ändrar den också färg allt eftersom hösten skrider? Jag har en vipphortensia, som börjar också i vitt, ja nästan lime, sen övergår till djupt rosa efter ett tag. skulle vara roligt att veta skillnaden på alla hortensior också.
  Tänk att allt ska liksom klumpa ihop sig, tänker på ditt jobb. Vore bättre om det blev lite utspritt med försäljare och varor, då skulle man kunna fördjupa sig lite mer i deras utbud. Men det blev säkert bra även om det tog på krafterna.
  Ha det gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Nu ska vi plantera häck i helgen och sedan drar vi oss inomhus för höst och kyla. Fina bilder.

  SvaraRadera