Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

måndag 24 november 2014

Gårdagens snö vackert vit

Vackert var det så det förslog igår men det var igår det ,plusgrader och regn idag ,det är ju tur att allt fastnade på bild igår för idag var det inget bildväder bara blidväder 

 Snökristaller ovanpå varandra

 se så många olika stjärnor Kvistarna hade samlat kristaller

Vita blommor i min trädgård

Vita blommor vid havet
 Stranden full ,det är alltid mera snö där luften är fuktig
 Det ser ut som om det blir värmegrader framöver nu igen ,tur att jag fick många bilder på minneskortet igår ,ha det fint alla som tittar in ,Nette
6 kommentarer:

 1. Oh så vackert,det blir lite ljusare med snö!

  SvaraRadera
 2. Oj då så långt vintern har kommit hos er. Även om jag inte gillar vinter längtar jag efter snö, som kan ljusa upp det en del ute.Som det är nu så är det knappt ljus på hela dagarna.
  Ha en fin vecka! /SA

  SvaraRadera
 3. these are all wonderful shot. I love the delicate plants with snow capped on top of them. shot 13 is amazing. although are beautiful it does look very cold.

  SvaraRadera
 4. Är avundsjuk på snön, men synd att den redan är borta! Det skall vara både snö och kyla om jag får önska!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Hej, du har verkligen fått rejält av den vackra vita varan. Vår snö i förra veckan smälte bort direkt. Idag har jag sett solen och det var ett kärt återseende. En liten minusgrad, det gör stor skillnad det också. Grådaskigt var det i helgen så karnevaltemat på båten var verkligen välkommet.
  Kramen

  SvaraRadera
 6. Mycket vackert! Inte alltid vi får sån snö här och kommer den gäller det att vara snabbt ute. Några rejäla vindpustar och allt är förstört. Vi har sol från klarblå himmel idag för första gången på en månad : )
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera