Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

måndag 4 januari 2016

Is skulpturer 4

 Mera bilder från 27.12  senaste år måste man väl skriva  när det är nya dagar  framför  Vattnet  tungt som olja  ,frysningskedet var nära 

 Selma  frös så det var bäst att sitta i bilen 
-18 grader nu , kallare  lär det bli .Kunderna fryser in  och då är det inget vidare att göra affärer .Vi har ju förstås fullt upp med att plocka bort julen ,ha det bra alla som tittat in ,Nette

5 kommentarer:

 1. Så vackra bilder och så mycket det frusit på! Det är så fint när det blir så tycker jag. Bara man slipper gå på det. Lilla Selma, så söt, och kallt, det var väldigt så kallt ni har det nu!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Så vackra bilder och så mycket det frusit på! Det är så fint när det blir så tycker jag. Bara man slipper gå på det. Lilla Selma, så söt, och kallt, det var väldigt så kallt ni har det nu!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för din kommentar! Nu var det längesedan jag var här igen, men i kväll hände det. Fick liksom bara för mig att kolla hur det står till på bloggen.
  Fina bilder har du som vanligt. Och kallt som tusan. Här bara cirka 7 grader med isformationerna blir allt fler för dag när vågorna kastas mot land. Får se om det blir några isbilder även för mig när vinden gett sig.
  Att det numera blir långt mellan inläggen beror till viss del på att jag lägger ut mina bilder på FB.
  Ha en riktigt go fortsättning på 2016!
  Kram /SA

  SvaraRadera
 4. These photos are so beautiful especially the ones with the red building in them. I am nearly home now from my trip to Malawi and Zambia, just waiting at Heathrow for my flight this afternoon but thanks for leaving me all the comments when I was away.

  SvaraRadera
 5. Hej, igår åkte jag upp till slalombacken för att kolla läget. Mycket folk, ganska kyligt, alla snökanoner sprutade snö så det var dimmigt i hela luften. Björkarna täckta av ett tjockt istäcke. Nu lägger man grunden till en hållbar säsong oavsett vad vädergudarna vill spela för spratt längre fram, Vi har också plockat bort julen på loppis, så skönt. De röda glada julgardinerna får hänga med ett tag till för att bryta av i allt det vita. Kram och god fortsättning

  SvaraRadera