Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

söndag 10 juli 2011

Varm helg !!!

Den underbara helgen är slut ,men jag säger då det vilken värme ,puhh,jag är ju den som inte tycker om när det blir för varmt ,jag brukar säga att då du tagit av dig alla kläder ,då kan du inte ta av dig mera ,men om det är svalare kan du klä på dig,32 grader var det då vi kom till sommarstugan på fredag kväll ,ännu kl 23 på kvällen var det 27 grader väldigt svårt att sova var det när inomhus  temperaturen var 28 grader så jag var ut flera gånger den natten o alla gångerna var det 22 grader.Tropisk värme alltså !Naturen visade sin bästa sida med vackra moln o vacker solnedgång.

 Prickarna som syns är sådana mygg som dansar på kvällen
 

Här ser ni min man på bild,det är han i den orange tskjortan

Selma njöt i kvälls solen att få bada.......

med bollen,o tänk det blev bollar(ringar) runtom också

Snabbt tillbaka så dom kastar igenNågra droppar regn kom det som förstärkte tropisk natt känslan ,ganska kul att fota regndroppar i motsol


 Natthimlen kl 23.20 för att vara exakt , är bilden tagen

Provade lite vidvinkel
 Underbara färger ,kan vi säga natt ,då klockan närmar sig 24.00 .Igår hörde vi åskan mullra och såg molnen ,men det var en bra bit från oss det kom två, tre kraftigare smällar,en millimeter regn så det är fortfarande torrt där ute gräsmattan är i det närmaste brun.Mera bilder imorgon  från åskvädret.Eller borde jag sätta in en is bild för att svalka ner lit ,nja det kommer nog svalare tider ,Njut!

10 kommentarer:

 1. Tack, tack!
  Nej men Nette ... nu får du nog ta o komma ut o köra! Inte långt alls! Den 28.7 har vi bloggträff !!!
  Tror blogger har fått värmeslag, jag hade också svårt att få in inlägget, så också kommentarerna!
  Härliga bilder du visar i alla inlägg!
  VI SES !!!

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder. Jag tar värmen hellre än kylan, men lagom är väl bäst. Fort går det tills vi har den kalla tiden igen.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Åh, vad jag saknar solnedgångar över sjön... Magiskt vackert!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 4. Vacker solnedgång och många härliga bilder!! Ja vi har haft det riktigt varmt och soligt här också, med mycket bad :)) Lite regn borde det nog komma men sen får värmen fortsätta tycker jag :) Ha det så bra!

  SvaraRadera
 5. Så modig Selma är som badar, hon ser ut att gilla det. Mina hundar får jag tvinga ut i vattnet för att svalka av sig de tycker inte om vatten.
  Fina bilder.
  Ha en fin dag
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Du har humor du! Fina solnedgångar dokumenterade. Jag går nog hellre sommarklädd än vinterklädd. Man får ta till olika svalkningsmedel! ;o)
  Ha en skön ny vecka! ♥

  SvaraRadera
 7. - Hejsan Nette.
  - Vilka fina bilder på speglingarna i vattnet !
  Här har det också varit nästan olidligt varmt de sista dagarna. Men nu är det mulet. Ska ge mej ut på en liten tur i skärgården....
  - Ha det bra i Öster !
  Hälsar farbror Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 8. Men vilka underbara bilder!!
  Å vilken helg vi haft...Tropisk värme var rätta ordet, vi har tydligen inte haft så hög luftfuktighet i Sverige på väldigt länge, och det kändes...lite åska och regn fick vi i Norrköping innan vi åkte hemåt, inget på vägen men när vi väl kom hem fick vi veta att det varit skyfall här, men det torkade snart upp...så det var bara att ta fram vattenkannan igen!!
  Ha´en bra start på veckan!!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Så härliga bilder igen, även på din trädgård i förra inlägget.
  Så varmt har nog inte vi haft det just nu, utan mer "lagom" tycker jag.
  Tack för din kommentar hos mig!
  Ha en fin vecka!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 10. Tro mig .. jag njuter ;) även om det är lite för varmt ibland :D men jag vill inte ha höst och kallt än så ja jag njuter för fullt .. och jag njuter för fullt av alla dina vackra bilder här också :) Det ser ut att vara ett riktigt underbart ställe ni har där :)
  kram/Mimmi

  SvaraRadera