Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

fredag 20 december 2013

Julgåva och väder

 Den här dagen är det dags att presentera min mans julklapp  från företaget  där han jobbar ,det ska bli spännande att pröva det här kaffet  med nötter och kanel  ,ja det var ju inte bara kaffet men man har ju kommit upp i den åldern att maten är det första samtalsämnet
 Ett gåvopaket från Pentik  bestående av en vacker grå pläd ett ljus kaffe och choklad  ,så nu får han svepa in sig i pläden tända ljuset och dricka kaffe och ta en bit choklad därtill

 

 

 


 Vädret ja konstgjorda istappar köpte jag på Sverigeresan  dom lyser upp så fint 

 

 Kalt är det i buskarna utan snö ,ja det blir en grön jul i år  om vi får tro väderrapporten 
 Tänk så vackert det var ifjol  23.12 - 12  är den här bilden tagen  det är bara att drömma sig tillbaka. Å andra sidan så slipper vi snöjobbet  .Trevlig helg till alla ,Nette


8 kommentarer:

 1. Vilken fin pläd din man fick! Och ja, dom andra sakerna också. Nej, ingen vit jul i år. Det får vi helt klart leva utan, tyvärr.
  Storm här idag och 7 grader varmt.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Underbar pläd han fick!!Här verkar det bli en vit jul, ett tunt lager snö ligger på marken, men det har regnat några dagar och vi får hoppas att det lilla vita som finns nu får bli kvar.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Trevlig helg själv!
  DU ryms väl nog under pläden du med ;o)
  Jättefin gåva!!

  SvaraRadera
 4. Fina julklappar han fick,du får nog smaka kaffe o choklad om du är snäll.Otroligt vackra granar! Ha en trevlig 4:e adventhelg!

  SvaraRadera
 5. Nu vet jag vad sambon får i julklapp, det var ju inte illa. Nu är han hemma och mår efter alla sorger och bedrövelser bättre och bättre.
  Ha fina dagar-före-julen!

  SvaraRadera
 6. - Halloj i nordost.
  - Vad fint det blev med belysningen ute. Det behövs
  lite extraljus den här tiden.
  - Ha en riktigt God Jul !!!
  Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 7. Vilken fin julklapp han fått. Ja, vilken vinter vi hade förra året. Nu saknar man snön...i år är det bara regn, grått och trist.
  Svårt att hitta julstämningen.
  Julkram!

  SvaraRadera