Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

onsdag 7 oktober 2015

Norrskenet ikväll

Så här ser det ut på vår himmel ikväll ,bilderna är tagna utan stativ ,vi har bara ett stativ i huset ,det blev upptaget

 

 

 

 

 

 Sov gott ,Nette

11 kommentarer:

 1. Bra bilder. Och jag som trodde jag såg smågubbar på himlen när vi åkte hem från sonen i kväll. Sade till mannen att det kanske var norrsken. Nu harmar det mig att jag inte tittade noggrannare.

  SvaraRadera
 2. Häftiga bilder trots att stativet var upptaget. Även här i Småland är det norrsken fast svagare. //Urban

  SvaraRadera
 3. Hej, här såg vi också norrsken, försökte att ta med min kamera, men det blev inga bilder alls.;;(((. Får nog ta o köpa mej en annan.Jättefint!

  SvaraRadera
 4. Hejsan, Nette oj något Norrsken ser man inte här nere i Östergötland. Just nu så svarta moln, så vi ser inget solsken heller, kolsvart.

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt att få se norrsken. Har bara sett lite ett par gånger men inga så fina bågar som du.
  Hoppas på fler bilder på norrsken framöver!
  Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 6. Beautifully uchwyciłeś interesting phenomenon, although the pictures were doing without a tripod. Regards.

  SvaraRadera
 7. Hej, tycker norrskenet är häftigare utan stativ, ser mer levande och äkta ut! Jag har missat alla norrsken här i Dalarna, jag bor som i en gryta med höga träd runtom som gör det omöjligt att se varken solnedgångar eller norrsken på himlen. Stjärnor och månen kan jag se så länge dom håller sig rakt upp i skyn. Kyligare väder också hos mig, på måndag börjar dom skjuta älgar här.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Oj, vilken upplevelse! Jag har aldrig sett norrsken och missade att jag hade chansen nu när det var synligt för så många! Gillar dina bilder som känns naturliga och inte tillrättalagda!

  SvaraRadera