Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

söndag 21 februari 2016

Begravningen

 Igår begravde vi min pappa , en bild till alla dom som av en eller annan orsak inte kunde vara med .Begravningen blev ljus och fin med sång och musik 

Idag besökte vi graven efter tacksägelsegudstjänsten för pappa 

Vi har fått snö senaste natt  så det var snö på blommorna Tack till alla som på ett   eller annat sätt deltagit i vår sorg  ,Nette 

Så här hängde snön av taket hemma

 Ibland regnar det och så snöar det emellan 

11 kommentarer:

 1. Det ser ut och låter som om det var en värdig begravning och jag ser dom blå och vita blommorna på kistan, så vackert! Och alla andra blommor också, det är så fint med snö på.
  Kramar Agneta

  SvaraRadera
 2. Det är ett steg vi får ta när vet ingen och bra är nog det. Så mycket fina blommor ni har runt kistan. Även om sorgen är tung så känns det bra när man kan ha en ljus och fin begravning. Det är en fin stund att lägga till alla de andra fina stunderna som ni får minnas av din far även om det just nu känns både mörkt och svårt.. Känner med dig
  Ha en bra vecka nu får vi se fram mot våren
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Oj, nu har jag visst missat en hel del här. Beklagar sorgen. Hur gammal en person än är så lämnas anhöriga kvar med saknaden. Många och vackra blommor så din pappa var säkert en omtyckt person. Ha det så bra det går.

  SvaraRadera
 4. Förluster som tar hårt. Tycker det är starkt av dig att fotografera kistan i kyrkan.
  / Deerhunter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sonen som tagit den första bilden ,jag hade ingen kamera med ,Nette

   Radera
 5. Fin kista ni hade, den med linneband..Vi valde en vanlig vit..fina blommor! Ja vi har snart vårt oxå, får hoppas det går bra för en tung dag kommer det att bli. Kramar till er.

  SvaraRadera
 6. Så vackert med alla blommor, jaa det är tungt och riktigt samma bliver det aldrig som förr.
  Men så är ju livet, mycket konstigt.
  Vackra bilder som vanligt lilla vän

  SvaraRadera
 7. Jag beklagar. Förstår att det är många känslor som rörs sig nu, och kanske en inre frid så småningom. Otroligt mycket vackra blommor.
  Varm Kram

  SvaraRadera
 8. Vilket vackert fullkomligt blomsterhav som följde din pappa på hans sista färd. Att det sedan lade sig snö på rosorna kan nästan kännas symboliskt, livets rundgång är över. Jag hoppas det känns bra i ditt sinne även om saknaden efter en förälder är stor. Skickar en varm styrkekram och tackar för dina trolska dimhöljda foton, så overkligt vackra.

  SvaraRadera
 9. Så vackra blommor och extra talande när de delvis doldes av snö - precis som Paula skriver här ovan. Rosorna som ser så fräscha och fina ut kanske är helt stelfrusna, fast det inte syns. Jag blir väldigt tagen av de bilderna, de är oerhört symboliska!

  Skickar ett fång av kramar till dig i sorgen!

  SvaraRadera