Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

lördag 23 november 2013

Senaste lördag glödiga bilder

 Mera bilder från senaste lördag ,solnedgångs bilder

 Allting fick en glödande färg Havtornsbuskarnas knotiga grenar Det är blänket av sol o vatten som gör bakgrunden


 när vi tittade bakom oss såg vi regnbågen
En vacker morgonrodnad när jag körde till jobbet idag men det fanns inte tid att stanna  så dom bilderna är bara på min näthinna .Solen har gjort oss sällskap hela dagen ,snön ligger kvar  - 3 grader nu .En jobbig vecka är till ända ,min bankkortsterminal håller på att ge upp av ålderskäl  över 500 euoro kostar det att köpa en ny  ,har just köpt ny kassa apparat  på grund av samma orsak ,kan hända behöver jag nytt modem  också ,telefonerna krånglar mm mm Det borde nog bli fart på julhandeln nu men ingenting får krångla .Hoppas ni andra har haft en fin vecka ,Nette

5 kommentarer:

 1. Vackra bilder som vanligt! Trevlig helg/M

  SvaraRadera
 2. Jösses vad du är duktig på att fota.. Supervackra bilder..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Du milde vilka bilder igen. Du orkar då lära dig så du kan grejen minsann. Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Det var verkligen glöd i dom bilderna!! Jättevackra!!
  Usch...allt vad teknik och maskiner heter, ska bara fungera, det får inte krångla, och absolut inte nu inför julhandeln!! Inte är det billigt heller....Här har luftvärmepumpen gett upp mer eller mindre, lagom när det börjar bli kallt...och nu är frågan om det inte blir billigare att investera i en ny än försöka reparera den gamla...Ingen rolig utgift nu till jul!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Här var det verkligen glödande! Så trist med utrustning som går sönder, förstår att det kostar många pengar, minns så väl då vi drev eget. Var det nte det ena så var det det andra. Vi led mest av alla kontroll- och övervakningsavgifter då vi hade värdshus. Hoppas det reder sig.
  Visst blir naturen som ny när det fryser på, tänk så lite som behövs
  Kramen

  SvaraRadera