Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

söndag 24 augusti 2014

Frö från en tistel

Frö från en tistel kan vara hur vackert som helst i skugga

och kvällssolHär satte jag extra skärpa på och fick denna vassa effekt


Det var inte det här inlägget jag skulle göra ikväll men det här var redan gjort och det går inte att sätta in nya bilder på min blogg nu .Har rensat och förvällt en hink med Karl-Johan o smörsopp  ,otroligt vilka fina svampar det finns nu minns inte jag sett så lite maskäten svamp sedan jag började plocka.Ha det fin ,Nette

10 kommentarer:

 1. Det var ju lite kul att vi kom hem med Karl-Johan också.

  SvaraRadera
 2. Svamp låter gott.. karljohan är nog en favorit! Ännu har jag inte sett till någon, ett par brukar komma upp i blomrabatten men om man inte passar till dom är de snart för "övermogna"

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 3. Det verkar ha varit stora plocka-svamp-helgen och Karl-Joham är min favorit. Gör ingenting alls att det blev fel inlägg : ) Mycket vackra och poetsiska bilder.

  Ha det så gott i veckan
  Anette

  SvaraRadera
 4. Fina bilder, urläckra!! Tänk att något så litet och oansenligt som lite "fjums" från en tistel kan bli så proffsigt på bild!!
  Grattis till all svamp! Här är det fortfarande rätt dåligt med de ätbara, eller de som jag törs plocka iallafall. Får väl hoppas att sista tidens regn gör nytta.
  Ha det så gott vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Vi har också varit i svampskogen i helgen. Fantastiska bilder du visar ikväll.

  SvaraRadera
 6. Ja tänk att en tistel har så vackra frö. Tycker att jag begrundat mycket i naturen men jag har aldrig tittat närmare på tistelfrö. Jag har ju inte heller sett denna skönhet genom din kameralins tidigare, detta är ju något speciellt. Vackert, vackert.

  SvaraRadera
 7. Så vackra foton, jag sjönk in i varje bild. Härligt, härligt! Jag har också hela huset fullt av svamp, en hel del på tork faktiskt.
  Men nu skall jag ut i måndagssolen, det gäller att njuta innan regnet kommer!

  SvaraRadera
 8. Ja, en tistel kan vara hur skön som helst. Jag stod också vid vägkanten här utanför igår kväll och tog bilder av fröställningarna. De är verkligen vackra.
  Ha det gott!
  kram

  SvaraRadera
 9. Gjorde ett virtuellt besök i dina föräldrars trädgård! Förstår att det finns mycket att njuta av och även att röja där!
  Jag må säga att du har fått lov av växterna att vara väldans närgången! Sådan inbjudan har inte jag fått! ;o))

  SvaraRadera
 10. Ljuvligt vackert och härligt närgånget.
  Hälsningar
  M

  SvaraRadera