Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

lördag 12 januari 2019

I stormens spår

 Var ut en sväng med kameran  6.1 och tittade på spåren efter Alfrida som stormen hette i Sverige  .kan sägas att vi såg mycket ved  Här har det just avverkats och nu blev det mera därtill 


 Värst var det där skogen gallrats 


 En och annan takplåt låg på fel ställe Öde hus
 Det här är på sidan av vårt hus ,det blir lite mera sol  till sommaren 

 Man kan inte säga annat än oj,oj 


 Det gäller nog att ha träden så långt från huset det är möjligt ! Vi var ju utan el i 40 timmar det räckte gott och väl !
Ha det fint alla som tittar in ,Nette

4 kommentarer:

 1. Sad to see so many trees down. Have a great weekend.

  SvaraRadera
 2. Alfridas framfart kommer vi att märka av länge länge. Fortfarande finns det över femhundra hushåll som saknar el på Åland, trots alla montörer som jobbar i ett. Vi har fått hjälp av både finländska och svenska montörer, våra egna räcker inte till. Man räknar med att alla fasta bostäder, ska ha ström senast på fredag. Nu finns det jobb i skogarna. Vi saknade ström i fyra dygn + ½ dygn lite senare och räknade faktiskt med längre avbrott men tack vare att vi ligger vid vägen och hör till 10 kilovattslinjen fick vi den så snabbt i alla fall.
  Ha det gott Nette!

  SvaraRadera
 3. Jag vet precis hur det känns, vi hade ju besök av stormen Gudrun, Träden låg som plockepinn i skogen (ja, inte bara där) vi var utan ström 1 vecka....otrevligt med stormar av det här slaget.
  Kram och hoppas det nya året blir lugnare..

  SvaraRadera
 4. Intressant att det bara är barrträd som fällts, eller hur? Kan du förstå att jag sov som en stock och inget märkte av stormen? Ett antal tallgrenar hade brutits på tomten, men tänk om ett träd hade fallit ...

  SvaraRadera