Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

fredag 1 april 2016

Ögon känsliga för blått ,glas av alla former

 Besökte loppis på måndagen köpte allt blått glas jag hittade ,allt ska ut i trädgården så småningom ,har hittat kul ideér på Pinterest   på bilden ser ni en glassvamp.Det finns en blogg som heter ögon känsliga för blått och hennes trädgård inspirerar mig också  Olika fat det kommer ni att få se så småningom 

 Det här fatet var speciellt vackert mot ljus


Borde ha haft blå ögon men dom är bruna ,apropå ögon min mamma såg nästan ingenting  gråstarr på ett öga och det som blivit opererat fanns det efterstarr  så det blir 2 vändor till sjukhuset  så småningom .Själv hade jag torr hornhinna så det blir mera dropp i ögonen .Elände det här med åldern  tänk vad allt fungerade bra förut .Men vi var ju inte nöjda då heller ,trevlig helg ,nette

6 kommentarer:

 1. Så vakre ting jeg er også veldig glad i blått, flotte bilder også .
  Ønsker deg en fin april uke, Maritklem.

  SvaraRadera
 2. Det blir nok lekkert i hagen :-)) Jeg har glassboller med vann, steiner og blomster i :-)) Fin helg!

  SvaraRadera
 3. Oooh, läckra glasbitar det där Nette! Åldern...ja det är som det är.....du verkar vara en kreativ människa och gläds för varje dag man hittar spännande saker...Vi får glädjas åt konsten i alla former :-) Ha en fortsatt fin vår Nette :-)

  SvaraRadera
 4. They are all gorgeous Nette. Have a wonderful weekend.

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara blå saker du hittade, blått är min favoritfärg alla kategorier. Och jag har blå ögon, men med åldern märker jag att färgen liksom tappar stinget, det är tråkigt, men så länge man ser får det väl gå! Jag vill inte vara ung igen, men det är inte roligt att det går så fort nu....men det är bättre än alternativet.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Men så gullig du är som skriver så! Jag blir alldeles rörd.
  Och så fina blåa glasfat, riktiga fynd (beroende på vad du betalade förstås). Gillar speciellt det knöggliga. Det ska bli spännande att se vad du gör med dem!

  SvaraRadera