Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

söndag 12 december 2010

Slut! Nej!Nej!

HOPPSAN ,NEJ DET KAN INTE VARA  SANT där tog det slut, mitt webbalbum är fullt ,så nu har jag köpt mig mera utrymme  6.15 US dollar  20ggr mera plats  ca 10000 bilder på ett år .Nu undrar jag om någon kan säga mig hur man tar bort gamla bilder ,jag har ju många sålda saker jag kan ta bort.Jag hade fina vinterbilder o hobby tips idag   Denna dag då hjärtat tog ett extra skutt när man märkte händelserna i Stockholm och att vi bodde på den där gatan för en vecka  sedan,promenerade på det ställe som nu är i händelsernas centrum .Vi som tyckte att vi bodde på lugnaste platsen i hela Stockholm.Hemskt vad som hänt! Nu får jag försöka se om mitt köp av plats har lyckats i morgon,hoppas vi syns!

6 kommentarer:

 1. Oj, det var inte skojigt! Undrar om man inte kan gå in på redan gjorda inlägg för att redigera och t abort bilder?
  Men...ett litet tips till dig, förminska bilderna innan du lägger in dom i ditt inlägg, det sparar utrymmet.
  Hoppas det löser sig!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 2. Bävar för den dagen Du just upplevt vad gäller att albumet är fullt, fast jag planerar nog att ta bort gamla inlägg lite vart efter istället.
  Bilderna finns ju kvar hos mej och vad som lades på bloggen för länge sedan känns ändå inte så aktuellt.
  Väldigt skrämmande och samtidigt främmande det som hänt i Stockholm, det händer inte här är ju så typiskt oss svenskar, ända tills vi ställs inför fakta.
  Nu har vi det nära inpå oss och hur skall vi kunna anpassa oss till det, utan att vi slår sönder demokratin?? Ja, jag har inget svar!

  Ha en skön söndagskväll!

  Kram!

  annette

  SvaraRadera
 3. Hoppsan! Det blev fullt snabbt! Ja du kan ta bort bilder i gamla inlägg. Men det är ju inte så kul att läsa sen! Jag förminskar alltid mina bilder i photoshop, bredd 500 pixlar på liggande och under 400 pixlar på stående bilder. Hoppas det ordnar sig!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har löst mitt problem genom att gå in i tidigare inlägg och plocka ut bilderna och förminska dem innan jag lägger in dem i inlägget tillbaka. Det är ett riktigt pulande men nu efter att jag bytt ut och förminskat bilder i ca 10 inlägg bakåt så är jag nere i 66% utrymme. Man måste också ta bort bilderna ur webbalbumet, det räcker inte att ta bort dem bara i de gamla inläggen. Nu förminskar jag alltid bilderna i photoshop till 600 pixlar på liggande. I min matblogg testade jag att lägga in en ny skrivare, dvs, använda en ny e-postadress och då fick jag ett helt nytt webbalbum att använda. Så om du vill ta bort bilder ska du gå in i webbalbumet och ta bort dem där och då försvinner de också från bloggen.
  Hoppas det fungerar för dig med att köpa mer plats, annars finns det som sagt andra utvägar!
  Ha en fin kväll!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 5. Hemska öde, albumet fullt? En amatör som jag har alldrig tänkt den tanken. Där kan det alltså bli en nöt att knäcka men bra att det kommer ett och annat tips om hur man fixar sånt.
  Verkligen otäckt det som hänt i Stockholm och säkert en otrevlig känsla för er som just vandrat på samma ställe. Får bara hoppas det inte händer igen. Ha en fin luciadag.

  SvaraRadera
 6. Hade jag vetat hade jag hjälpt men jag kan ju inte ett iota om sånt där, jag ringer min datakoktor när det hänger upp sig och så gör jag nödrop i bloggen, så klart.
  Hoppas det ordnar sig.
  Luciakram

  SvaraRadera