Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

tisdag 1 maj 2012

1 Maj fjärilsdag

Idag sken solen men vinden var kall  ,fjärilarna tyckte om solen o mina blå blommor ,det var sex st på en gång som fladdrade fram o tillbaka

Lite jobb i trädgården blev det idag

tyvärr har jag säkert råkat ut för någon sträckning i någon muskel i ljumsken så jag kan knappt gå ,hoppas det är bättre till imorgon

Mina glasblommor har börjat sin vårblommning


Gullvivorna visar sina förstablommor


Till sist mitt loppis fynd från söndagen då det var loppis på uf lokalen här i byn
Nu mulnar det lite så det vackra vädret är över nu .Men vi fick i alla fall premiär med att dricka kaffe ute på verandan idag ,Endast + 8 grader har vi så inte kan man säga att det är en skön maj som kommit o ser man på väderprognosen lär det inte bli bättre den här veckan .Men ha det bra alla som tittar in ,Nette

14 kommentarer:

 1. - Halloj i nordost.
  - Ljuvliga somriga bilder, även om inte termometern kryper så långt uppåt !
  - Ha en fortsatt bra dag !!!
  Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina fjärilsbilder! Jo, här har även vi suttit på altan och njutit av kaffet :)
  Ha en fin vecka/ Bea

  SvaraRadera
 3. I always love the moment in spring when the first butterfly visit my garden. Beautiful springphoto's Nette.
  gr. marijke

  SvaraRadera
 4. Fjärilar brukar komma med sommar! Hemma har jag ännu inte sett annat än flugor och massor av nyckelpigor. Men däremot i Malax dit vi var här om kvällen vimlade det av fjärilar men så fanns det ju så mycket mera vårblomster där också ;O)

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 5. Oj, nu har våren kommit på fullaste allvar ser jag! Finfina bilder. Hoppas bara att det fortsätter så. Bakslag har vi fått nog av.
  Ha en riktigt fin vecka!
  Kram/SA

  SvaraRadera
 6. Fina bilder på fjärilen. Gullvivor, en dröm för mig. Vilket litet fynd du gjorde. Ha en fin vecka/brita

  SvaraRadera
 7. Här har det varit ljuvligt väder..ca 17 grader och sol, men till helgen lär det bli bakslag. Så fina fjärilar! Jag har sett massor, men de fladdrar mest omkring och är svåra att fånga ;)

  SvaraRadera
 8. Underbara fjärilsbilder!! och fint med blommorna som slagit ut :) Här såg jag flera humlor idag :) Våren är en härlig tid!

  SvaraRadera
 9. Fina vårbilder du bjuder på!! Tänk fjärilar...inte hade jag en aning om att de var så ludna innan jag skaffat macroobjektiv...!! På riktigt nära håll ser de rent ut sagt lite otäcka ut...men på bild gör dom sej verkligen!!
  jaha, då är det väl kylan som ni har som är på väg häråt, trodde först att det kanske inte var sant, men så illa kanske det ändå är... idag ska vi kunna få upp emot +20 och det känns ju gott när man är ledig!!
  Ha en bra dag!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 10. Jag tycker väldigt mycket om dina glasblommor! Som smycken i trädgården. Och vilka fina bilder! Härligt. Loppisfyndet var också väldigt fint.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 11. Hej, nu har jag beundrat alla vackra foton och läst ikapp här. Var ju på en minisemester utan internet, en ganska skön upplevelse!
  Men nu var man sugen att börja ranta runt hos alla trevliga kompisar man hunnit sakna!
  Jag saknar verkligen ekorrar, vi har k nappt några här, kanske är det vanligare närmare större bebyggelser? Kommer alltid att minnas alla miljoners ekorrar som bodde på kyrkogården i Helsingfors, de var förfärligt tama och totalt orädda och kunde komma skuttande och klättra upp ända på axeln!
  Vi har underbart majväder så nu ska jag ta mig en kaffekopp ute på tomten
  Kramen

  SvaraRadera
 12. Helt underbart bilder och ljuvliga färger!

  SvaraRadera
 13. For noen fargerike og flotte bilder :)

  SvaraRadera