Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

måndag 25 juni 2012

Ekorrar o solnedgång

Hej ,här är lilla jag igen

Det här är min kompis . Det var kul att se dom i rörelse ibland tänkte man att nu faller dom lite småklumpiga rörelser när man är liten  ,det kallas visst finmotorik på människobarn

 Samma dag på kvällen

 

 

 

 

 

 

Fågeln på stenen har legat så länge nu att vi  tycker synd om den ,men  på söndag före vi for hem  såg vi den första ungen röra på sig

Solen kan ta underliga former före läggdags ,det gör vi  ju också ibland

Det här var ungefär en timme efter solens nedgång då färgades allt lila

 

Det är nog ett färgsprakande skådespel det här med solen .Sol har vi också haft idag ,nu har jag varit ute o lekt regn på mina blommor o haft krig med myggen .Nu säger dom att vi ska få vatten i natt men men här på solkusten brukar det vara svårt ibland.Till alla er som bara har regn skickar jag lite sol ,ha det så bra alla ,Nette

12 kommentarer:

 1. hej nette!
  jo, du ser nog rätt, det är nog en f.d. lärare vi hade med oss, numera jobbar han med fotboll på heltid.
  fin kurre på dina bilder!

  SvaraRadera
 2. Cudownie woda zmieniała kolory. Najpierw się srebrzyła, później była złota, a na końcu fioletowa. Wspaniałe widoki, wiewiórki oczywiście też. Pozdrawiam.
  Wonderful water changed colors. First, in silvery, later it was gold, and finally violet. Great views, squirrels of course. Yours.

  SvaraRadera
 3. Ojoj, jag vet inte om silverblänket eller det rosa är vackrast! Du har en otroligt fin blick för detaljer och ljus i ditt fotografeande!
  Jag har läst och titta ikapp efter några dagars frånvaro från datorn. Det blir så då vi har gäster, jag blir för splittrad för att sitta ner korta stunder, bättre att koncentrera sig på besöken och sen har man hur mycket tid som helst vid datorn igen. I synnerhet idag då regnet stått som spön i backen hela långa dagen. Du kallade den blå för iris, det gör jag också men såg att andra kallar den strandlilja. Oavsett så har mina lagt sig i rengvädret, undrar om de orkar resa sig, de brukar inte blomma så länge.
  Kram från pörtet

  SvaraRadera
 4. Än så länge njuter jag av regnet. Efter 30 mm är det fortfarande alldeles torrt i jorden när jag gräver så jag hoppas att det fortsätter att regna ett tag till. T o m ogräset har slokat här i torkan. Efter regn kommer dessutom solsken :)

  SvaraRadera
 5. Hit får du väldigt gärna skicka lite sol för vi har rena busvädret här, regn och blåst! Såpass att man inte går ut frivilligt:) Vackra bilder du visar och kurre ekorre är riktigt söt!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 6. Toppenbilder som vanligt! Du har fina motiv runt dig...tack du.. igår kom det 73 mm i Målilla , inte så långt ifrån oss. Rekord var det visst. Skurarna försöker slå varandras rekord verkar det som.

  SvaraRadera
 7. - Halloj i nordost.
  - Tack för skickad sol. Tyvärr blev det tydligen fel adress....
  - Vilka mysiga bilder på Ekorren, och härliga solnedgångar !
  - Ha det så bra därborta !!!
  Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 8. Hej! Ekorrungarna är för härliga! Flera bilder av dom, tack! Ha en fortsatt bra sommar!

  SvaraRadera
 9. Vilka kvällsbilder!! Wooow säger jag bara...å ekorrungarna, guuud så söta!!
  Här blir det nog inga kvällsbilder idag heller, i alla fall inte på solnedgången, för det är lika grått och regnigt idag...suck.
  Kram kram

  SvaraRadera
 10. Hej där uppe i Solens rike!
  Vilka härliga bilder du presenterar i det här inlägget. Blir lite avis eftersom jag aldrig kommer åt att fota en ekorre... Kvällsbilderna är underbara med de fantastiska färgerna!
  Här har vi fått cirka 50 mm regn under ett par dygn men just nu tittar solen fram. Mer regn och åska är att vänta i em och i kväll.
  Ha en fin vecka!
  Kram/SA

  SvaraRadera
 11. Nääääee, har du alltid fina himlar hos dig? Nu får du fotografera när det är lite fult också! Så underbara bilder och den lille kirren är ju för söt! Agneta kram

  SvaraRadera
 12. Nu fanns det en hel del att ta igen här!
  Jag lärde känna en ekorre i går på promenad
  och sen kom en igelkott skuttande emot mig.
  Naturen är underbar! ♥

  SvaraRadera