Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

torsdag 22 augusti 2013

Naturlig grafitti

 Konstverk av naturen Skuggor av växter mot en blekt  ladugårdsvägg

 Väggen har ni säkert sett i min header

 torkad björknäver


 Mera björknäver .
Soligt har det varit idag men bara 17 grader igår var det 23 så det känns höst i luften  nu . Imorgon ska vi ordna så att mina föräldrar  får träffas min mamma är på hälsocentralens bäddavdelning nu men på ett annat ställe än min pappa .Lördagen är ämnad för den stora marknaden norröver  ,kanske blir det något fynd man inte visste att man behövde,solen ser ut att lysa med sin närvaro  .Trevlig helg , Nette

7 kommentarer:

 1. Åh, så fantastiskt fina skuggbilder du fångat. Mycket, mycket läckert och extra spännande blev det när skuggmotivet försköts lite i skarvarna mellan brädorna. Festlig rubrik du fått till också.
  Kram
  M

  SvaraRadera
 2. Naturen är otrolig, det gäller bara att se det vackra!
  Roligt för dina föräldrar att de får träffäs. Efter gårkvällens program om äldrevården i sverige är man nog lite orolig för hur ålderdomen blir. Det är ju så lite som skulle behövas till för att de äldre skall känna sig viktiga och värdefulla, det värsta jag vet är att de sitter ensamma på sina rum utan aktiviteter och sällskap. Hoppas dina föräldrar har det bra.
  Nanne

  SvaraRadera
 3. Snyggt och gamla brädor/väggar är ju så fina i sig själva, patina :) Tänk om de gamla från förr visste hur det är i dag att vi gillar det som ser gammalt och nött ut! Det var mer en skam ha det som såg shabbigt ut förut... tiderna förändras och vi med den!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas det varit en fin helg och att dina föräldrar fått träffa varandra.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. - Halloj i nordost.
  - Fint med skuggorna på väggen Nette !
  Gillar även bilderna i förra inlägget.
  Har varit "bortkopplad" nästan en vecka från nätet....
  - Ha en fortsatt bra dag !
  Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 6. Hej, har du ingen sol hos dej! Den har legat ovanför mitt huvud hur länge som helst nu, den ena soliga dagen efter den andra. Det innebär tyvärr att det är fruktansvärt torrt i markerna, regn behövs för att svampen ska komma i större antal.
  Hoppas din mamma och pappa ficke en trevlig stund tillsammans, det är besvärligt när det blir så att de inte kan vara tillsammans som man är van vid.
  Kramen

  SvaraRadera
 7. Fina bilder på "naturlig grafitti"! Roligt att dina föräldrar får träffas och hoppas du visar bilder på dina fynd från Juthbacka!

  SvaraRadera