Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

lördag 26 oktober 2013

Frukostgäster och storstädning

varje morgon är dom här dom kvicka ekorrarna  alltid lika kul att se dom ,bilderna är tagna genom fönstret  Idag var dom tre stycken jag tror det var mamma ,pappa barn  för den tredje var den kvickaste och sprang runt och lekte som en kattunge

 städning var det idag  stora vitrinhyllans tur idag det är ett heldagsjobb ,för jag tvättar allting men jag gör det bara en gång i året  ,när allting är bakom glas blir det inte så fort dammigt Mer städning blir det i morgon , men efter det så borde allting vara klart .
Trevlig lördag på er ,Nette

7 kommentarer:

 1. Vi har också några ekorrar här hos oss. Men dom är ju så kvicka dom små rackarna. Hoppar över från vår stora gran till grannens björk och så försvinner de bakom grannens garage. I dag sprang en ekorre tvärs över gården mot våra postlådor, månne den väntade post....
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Nice squirrel! I hope to be able to show some to my kids next year.

  Cheers - Stewart M - Melbourne

  SvaraRadera
 3. Ekorrarna är trevliga djur att iakttaga. Vi har också ganska många av dem, men tyvärr skrämmer ju både hunden och katten iväg dem ibland. Ser att du har storstädning på gång, jag har också varit ganska flitig med det den här helgen och det känns så bra när man får det gjort.

  SvaraRadera
 4. Hi Nette Love to see the squirrels. the orange bubbles are great.

  SvaraRadera
 5. Tror inte jag har sett en ekorre sen jag flyttade till storstan.! Gulliga! Men om de inte hade sin svans var de alltför lika råt....och det har vi gott om däremot. Tyvärr har vi , där jag bor nu, matningsförbud för fåglar mm just pga av detta.

  SvaraRadera
 6. Hej! Hos dig händer det alltid mycket :) Fina bilder blev det också.
  Tack för en fin kommentar. Hade problem med bilderna med... det tog evighet idag att fixa bloggen.
  Ha en fin kväll
  Halina

  SvaraRadera
 7. Vilka akrobater du hade på besök!! Ekorrar är verkligen underhållande, och jag undrar just vart vår lilla matgäst tagit vägen, har inte sett honom på ett bra tag.
  NU får jag lite dåligt samvete...undrar just när jag sist städade sådär ordentligt så man känner att det verkligen är rent överallt??!! Har ett öppet skåp med lite småsaker i, och där samlas dammet vill jag lova, och jag kan inte heller skryta med att jag plockar ur det särskilt ofta och dammar grundligt.
  Ha en skön söndagskväll vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera