Dagen har gått i matens tecken ,vi hade gäster norrifrån ,så det blev en trerätters bestående av ,förrätt lax o räkröra på Malax limpa,varmrätt Plockastek (en specialité härifrån bygden) på and, med potatis o kantarellsås morötter o svartvinbärs gelè ,svartvinbärs soppa med hela jordgubbar o vanillavisp till efterrätt till det hade vi ett passsande vin Black Tower ett tyskt pinot noir Hjärtägg klicka på den här så ser du hur man gör dom |
Dagens enkla dukning |
Av gästerna fick vi en glas tupp med godis |
den fick sällskap av den gröna som jag köpte i söndags där är det också godis |
en bukett gula tulpaner fick vi också så jag fick nya foto objekt |
Godisbordet från julen har nu blivit påskbord |
Får jag bjuda på ett chokladägg .Ha det så gott alla .Nette |
Åh vad mycket gott ni har ätit! Sån tur att jag var mätt när jag läste ... Kul med de två glastupparna! Så bra att ha två stycken som man kan duka och arrangera med.
SvaraRaderaHa en fortsatt trevlig påskhelg!
Leena
Vicken mat ni käkade,det vattnas i munnen
SvaraRaderaGlad påsk önskar Molle
Påsken är härlig och vad mysigt du har fixat.
SvaraRaderaGlad Påsk
Annika
Mmm... vilken påskmiddag! Gottigott!
SvaraRaderaKram Gugi
Vad trevligt det såg ut!! Coolt fotograferat!
SvaraRaderaVacker dukning och kanongod mat, bättre kan det inte bli!
SvaraRaderaGlad Påsk kram
Agneta
Lät smarrigt med menyn!
SvaraRaderaUndrar hur du gjort,ägget ser ju ut som ett hjärta.
Fortsatt trevlig helg!
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
RaderaDen middagen njöt säkert gästerna av!
SvaraRaderaHa en fin fortsättning på påkhelgen! Kram Kicki
- Hejsan Nette.
SvaraRadera- Nu blev jag hungrig. Inser att7 jag inte har hunnit med någon frukost än......
- Fina bilder du bjudit på under veckan !
Här har vi fått en decimeter snö inatt. Jag är glad att jag slapp det vädret igår, när man var ute på vägarna och körde.
- Ha en fortsatt trevlig Påsk !!!
Hälsar Farbror Henning och Blondin-Ida....:o)
Vilka söta tuppar Det var något för mig.
SvaraRaderaSååå mysigt det ser ut.Har du lagt äggen i en såskopp?
i så fall så skall jag också göra det för det var riktigt snyggt.
Ha nu en riktig mysPåsk.
Kramizzzzz
nu har jag satt in länken så man ser hur dom görs
RaderaSå elegant det ser ut :)
SvaraRaderaDet var fina bilder
Hoppas du får en riktig go och mysig påsk nu
kram :)
lät som en god påskafton...ha en lika god fortsättning kramis semlan
SvaraRaderaSpännande med en rätt på and, det har jag aldrig ätit! Skulle mer än gärna ha satt mig ner vid ditt fina dukade bord och delat den måltiden med dig!
SvaraRaderaVisst finns det påskbrasor här i Sverige, dock inte här uppe i Dalarna men längre söderut har jag sett i några bloggar. Vi väntar på majbrasan som vi tänder på gärdet alldeles nära där vi bor.
Det har varit en riktigt kall helg hittills, utevistelsen har begränsats till raska promenader annars fryser man häcken av sig.
Kram