Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

måndag 8 augusti 2011

Fredagskvällens magiska dimljus

Ett magiskt ljus som varade i en kvart ,ser ni på alla bilder i det här inlägget ,det blåste ganska bra på himlen så det gällde att försöka vara snabb i vändningarna.Det här är sådana fenomen som man lägger märke till när man är där hav o himmel möts klockan är ungefär halv tio på kvällen,det har regnat hela dagen därav diset.
 

 

 

 

 

 

 

 

Det är solen inte månen,pricken som syns är en fågel.

 

 

Senare kom det dimma

som blev bara tjockare o tjockare,det är sen på kvällen så jag trodde att det inte skulle gå att fota inga fina bilder ,blev det ,men det blev bilder

som jag sagt tidigare vädret är en underhållare av stora mått.Tack för att ni tittar in o lämnar så trevliga kommentarer,välkommen till mina nya följare även om jag inte förstår ert språk alla gånger.
Idag har jag beställt lite sommarkläder till sommaren 2012 ,låter det långt borta ,nej den är snart här.Titta gärna in på min andra blogg ,snabbast går det med länken,bilden, där man ser jeansbyxorna (uppe i högra hörnet )så kommer man dit direkt.Här är det stormiga vindar idag ,nu ska jag ut i trädgården o klippa kvistar ,ha det så bra !

12 kommentarer:

 1. - Hejsan Nette.
  - Så vackert. Ser nästan ut som oljemålningar !
  - Ha det så bra !!!
  Hälsar Farbror Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 2. Jag är också en väderälskare av stora mått! Härliga himlar här!

  SvaraRadera
 3. Vackra och stämningsfulla bilder.
  Ha en fin kväll
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Otroligt vackra himmelsbilder och dimman gör det så stämningsfullt. Men så bra att det gick att kommentera utan problem och att du talade om det, jag hade ändrat på blockering av popup fönster, så det var väl det som var felet då...

  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 5. Hej i kvällningen! Så himla påpasslig du varit och tagit vara på det ljus som råder bara en kort stund på kvällen. Bilderna är störtsköna!
  Ha en bra fortsättning på veckan! Kram/SA

  SvaraRadera
 6. Vackra bilder som vanligt i din blogg.

  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 7. Så vakre bilder du har tatt !
  Ha en god natt, klem.

  SvaraRadera
 8. Trevliga bilder. Hälsningar Janne.

  SvaraRadera
 9. Fantastiske bilder, du har en vakker plass!
  Klem!

  SvaraRadera
 10. Magiskt är ju nästan det minsta man kan säga!!Förstår om du satt darrandes med kameran i beredskap och knappt vågade andas...vet hur man blir när något dyligt utspelar sej på himlen!!
  Ha´en bra tisdag!!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Åh, så stämningsfullt!

  SvaraRadera