Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

måndag 22 november 2010

Underliga bilder

 min älskade vita orkidè ur en ovanligare vinkel,snart har alla fem blomstänglarna slagit ut kanske kommer det an ny bild då

 Kvinnor brukar ha passion  skor ,mina fötter har kommit ur den åldern,men inte mitt sinne för skor ,så det får bli miniskor istället.

 minilandskap är något annat jag gillar,

 Isbjörnen köpte jag för ca 30 år sedan( gillar formen på dom) det var på en resa över till Umeå som var populärt på den tiden.

 Efter som det snart är jul vill jag visa en julprydnad som är framme hela året hos mig,den är inköpt i staden Banf  i Canada där fanns  ett julvaruhus som sålde julsaker året om ,vi var där i augusti,där var bara att välja i vilken färgnyans julen o granen skulle vara.Eftersom det är färgen blå o en vindruvsklase blev det mitt självklara val(den är av glas)jag tror ingen vet att det är en julprydnad.
Det   kyliga vädret fortsätter idag har det varit dimma hela dagen så nu har vi otroligt vackra lövträd ute få se om det  blir några foton imorgon,Ha det bra!

3 kommentarer:

 1. Passionen för små glasföremål finns hos mig också... En julbutik öppen året om har jag besökt en gång i Holland. Där gjorde man stora ögon... rum enligt regnbågens alla färger och vilka prylar sedan!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt att ha lite minnen från de platser man varit,
  det ligger så mycket mer i minnen än själva saken...
  En sån isbjörn fanns i mitt barndomshem, undrar vart den tog vägen bara....
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 3. Vilka fina prydnader du har samlat på dig. Roligt ochså att man kan koppla ihop det med olika platser.

  Jag beundrar din header den är så fin.

  ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera