Bloggintresserade lägg dig gärna som följare

måndag 13 januari 2014

Mera is och snö

 Gårdagens bilder idag  från det kyliga och vackra

 olika formationer i is


 Olika sorts vinterhattar Nu är det rejält kallt - 20 nu  och stjärnklart .Ha det bra alla som tittar in ,Nette

3 kommentarer:

 1. Hej, har det bildats is på havet nu? Såg en bild från Norge, där hade havet frusit till så snabbt att ett stort stim fisk inte hann undan utan frös fast strax under vattenytan. Det såg mycket märkligt ut!
  Så besvärligt för dig med köldallergi. Du är den första jag hör talas om som är drabbad, det låter sannerligen inte roligt. Ofta blåser det ju också så att effekten av köldgraderna är mycket större än man kan tro. Finns det inget som lindrar, någon salva eller så?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Första bilden...wooow, vilken kanonbild!! Slipper man sen uppleva -20 så är det ännu bättre...Här var det -18,7 i går, och det tyckte jag räckte...Sen såg jag att skrivare ovan nämnde köldallergi, och jag kan förstå att det är besvärligt nu. Har i bakhuvudet att vi har någon i bekantskapskretsen som också lider av det, och att det är extra besvärligt när det kryper ned alltför mycket på termometern. Finns det något som lindrar??
  Ha en bra dag vännen, och hoppas att termometern visar lite bättre idag...
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Så vackert! Bilderna, dom nedre ser ut som sillar som ligger i en hög - det låter kanske inte som om det skulle vara vackert, men det är det, för dom har så fantastiskt fint ljus i skinnet. Urläckra bilder! Och vilket ljus du har fångat!
  Agneta kram

  SvaraRadera